Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Go Preveza – Ο νέος διαδικτυακός επαγγελματικός οδηγός της Πρέβεζας

Go Preveza – Ο νέος διαδικτυακός επαγγελματικός οδηγός της Πρέβεζας

0

Η εποχή μας ονομάζεται ως εποχή της πληροφορίας κι αυτό όχι τυχαία. Η ραγδαία ανάπτυξη του διαδικτύου και των νέων τεχνολογιών, μας έδωσαν την ευκαιρία πρόσβασης σε κάθε τύπου πληροφορίας, όπου και αν βρισκόμαστε.

Έτσι, είτε χρησιμοποιούμε τον υπολογιστή μας από το γραφείο μας ή το σπίτι μας, είτε χρησιμοποιούμε το κινητό μας και το tablet μας, μπορούμε να αναζητήσουμε και να βρούμε πολύτιμες πληροφορίες για ό,τι χρειαζόμαστε.

Πολλές φορές όμως ο όγκος των πληροφοριών είναι τόσο μεγάλος, με αποτέλεσμα ο χρήστης να δυσκολεύεται να βρει τελικά την πληροφορία που αναζητεί!

Το Go Preveza είναι ένας νέος διαδικτυακός επαγγελματικός οδηγός για την ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας, που δημιουργήθηκε με σκοπό την συγκέντρωση και την κατηγοριοποίηση όλων των επιχειρήσεων και επαγγελματιών της περιοχής. Έτσι οι χρήστες είναι σε θέση να βρουν εύκολα και γρήγορα τις πληροφορίες που χρειάζονται στον ελάχιστο δυνατό χρόνο από οποιαδήποτε συσκευή και αν χρησιμοποιούν.

Για την κατασκευή του Go Preveza χρησιμοποιήθηκε τεχνολογία αιχμής με αποτέλεσμα την σωστή εμφάνιση των περιεχομένων σε κάθε τύπο συσκευής, αλλά και την εύκολη χρήση του οδηγού.

Ήδη από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του, δέχεται καθημερινά μεγάλο αριθμό επισκέψεων, αριθμός ο οποίος συνεχώς αυξάνεται, όσο το περιεχόμενο του οδηγού εμπλουτίζεται.

Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί από την ομάδα ανάπτυξης της ιστοσελίδας, στις δυνατότητες προς τους επαγγελματίες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, οι οποίοι μπορούν πολύ εύκολα να καταχωρήσουν την δική τους επιχείρηση ή επαγγελματική δραστηριότητα, χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμα υποβολής καταχωρήσεων.

Σε κάθε καταχώρηση οι επαγγελματίες μπορούν να καταχωρήσουν λεπτομερή στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης όπως διεύθυνση, σημείο στον χάρτη google, τηλέφωνα επικοινωνίας, email, ιστοσελίδα, σελίδα στο Facebook, ωράριο λειτουργίας, κλπ, καθώς και αναλυτική περιγραφή της επιχείρησης και των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και σχετικές φωτογραφίες.

Με δεδομένο όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, το Go Preveza αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την προώθηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών στο διαδίκτυο στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας.

Αν και εσείς θέλετε να δώσετε την ευκαιρία στους δυνητικούς σας πελάτες να βρουν την επιχείρηση σας στο διαδίκτυο, καταχωρήστε και προβάλετε την επιχείρηση σας άμεσα και εύκολα με ετήσιο κόστος μόνο 20 ευρώ.

Καταχωρηθείτε τώρα στο Go Preveza

Προηγούμενο άρθροΠαρέμβαση Κώστα Αραβανή σχετικά με την Λαϊκή Συνέλευση της Δημοτικής Αρχής
Επόμενο άρθροKids’ Santa Run: Αγώνας δρόμου για παιδιά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα