nionios kakavoulisΔείτε το βίντεο με τον Νιόνιο στην διαφήμιση της Frigoglass!

Μπορεί το υποκοριστικό όνομα “Νιόνιος” στους περισσότερους Έλληνες να φέρνει στο νου τους τον αγαπητό καλλιτέχνη Διονύση Σαββόπουλο, στους Λευκαδίτες όμως στο άκουσμα του, το μυαλό τους πάει στον Νιόνιο Κακαβούλη!

Τα τέσσερα αδέρφια της οικογένειας Κακαβούλη
Τα τέσσερα αδέρφια της οικογένειας Κακαβούλη

Ο Νιόνιος, είναι ο μεγαλύτερος από τα τρία του αδέρφια τον Κώστα, την Καίτη και την Λίτσα.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό άνθρωπο, με το χαμόγελο πάντα ζωγραφισμένο στα χείλη του, και την μακριά γενειάδα του να φτάνει χαμηλά στο στήθος του η οποία πλέον αποτελεί το “σήμα κατατεθέν” του!

Το επάγγελμα του Νιόνιου ήταν αυτό του ναυτικού. Ταξίδεψε για πολλά χρόνια μέχρι τα πέρατα του κόσμου και είδαν πολλά τα μάτια του.

Όταν πήρε σύνταξη αποφάσισε να μείνει στην Αθήνα. Εκεί κάποια μέρα τον είδε ένας διαφημιστής ο οποίος του ζήτησε να εμφανιστεί σε μια διαφήμιση που δημιουργούσε εκείνο το διάστημα. Ο Νιόνιος δίχως να το πολυσκεφτεί δέχτηκε και έπαιξε με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο που του έδωσαν.

kakavoulis nioniosΑπό τότε έχει παίξει σε αρκετές διαφημίσεις με τελευταία την διαφήμιση της εταιρίας Frigoglass στην οποία εμφανίζεται στον ρόλο του Ινδού, φορώντας το χαρακτηριστικό τουρμπάνι στο κεφάλι!

Απολαύστε τον στο παρακάτω βίντεο!

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκε η διημερίδα για τους σεισμούς στην Λευκάδα
Επόμενο άρθροΔεν υπάρχει θέμα δημιουργίας δομής σχετικής με το προσφυγικό στη Λευκάδα