Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Τέντες: Για ένα όμορφο και προστατευμένο μπαλκόνι!

Τέντες: Για ένα όμορφο και προστατευμένο μπαλκόνι!

0

balkoniou-antirrides

Για την προστασία των μπαλκονιών από τα καιρικά φαινόμενα, τοποθετούνται τέντες. Την τοποθέτηση την κάνουν συγκεκριμένες εταιρείες που ασχολούνται με την τοποθέτηση τεντών. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα και σε σχέδια ώστε να επιλέξετε το ύφασμα και το σχέδιο που σας αρέσει καλύτερα.

Οι τέντες είναι πάρα πολύ χρήσιμες, γιατί στις περιπτώσεις έντονης ηλιοφάνειας, δημιουργούν σκιά και διατηρούν δροσιά. Επιπλέον δεν αφήνουν τον ήλιο να φθείρει τα έπιπλα που έχετε τοποθετημένα στο μπαλκόνι σας, και σας προσφέρουν την δυνατότητα, να κάθεστε στο μπαλκόνι σας περισσότερες ώρες της μέρας.

Επιπλέον οι τέντες σας προστατεύουν και από την βροχή και τον έντονο αέρα. Η μεγάλη επιφάνεια που καλύπτουν, δεν αφήνουν την βροχή και τον αέρα να καταστρέψουν τα αντικείμενα που έχετε στο μπαλκόνι σας, και επιπλέον δεν αφήνουν τα φυτά σας να καταστραφούν. Οι γλάστρες σας, κάτω από τις τέντες σας είναι προστατευμένες, και δεν επηρεάζονται από την βροχή και τον αέρα που θα μπορούσαν να τις ξεράνουν.

Επιπλέον, οι τέντες είναι πολύ χρήσιμες γιατί προσφέρουν προστασία γενικότερα στο σπίτι σας. Καλύπτοντας αρκετά μεγάλες επιφάνειες, δεν αφήνουν το έντονο κρύο του χειμώνα να «μπει» στο διαμέρισμά σας διότι το καλύπτουν. Έτσι, η βροχή, το κρύο, ο έντονος αέρας δεν περνούν μέσα στην οικία σας από την μπαλκονόπορτα γιατί εμποδίζονται από τις τέντες.

Για να επιλέξετε τις τέντες που θα θέλατε για τα μπαλκόνια σας, εμπιστευθείτε τα αντίστοιχα καταστήματα. Αυτά σας παρέχουν δείγματα υφασμάτων και σχεδίων  για να έχετε πολλές επιλογές. Οι τιμές διαφοροποιούνται, ανάλογα με την ποιότητα των υφασμάτων αλλά μπορείτε να βρείτε αυτό που χρειάζεστε γιατί η ποικιλία είναι μεγάλη.

Αφού επιλέξετε αυτό που σας αρέσει, κάνετε την παραγγελία σας. Κατόπιν συνεννόησης, η αρμόδια εταιρεία έρχεται στο χώρο σας να κάνει τις απαραίτητες μετρήσεις, κι αφού κατασκευάσει τις τέντες σας, έρχεται ξανά στον χώρο σας για την τοποθέτηση των τεντών. Η τοποθέτηση γίνεται από έμπειρο προσωπικό.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα tento-stor.gr και επιλέξτε τις κατάλληλες τέντες με βάση τις ανάγκες σας.

Προηγούμενο άρθροΗ Ιόνια Οδός σε πεντέμισι λεπτά: βίντεο με την πρόοδο των κατασκευαστικών εργασιών
Επόμενο άρθροΔιεθνείς μεταφορές και μετακομίσεις στο εξωτερικό