Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Τι μπορεί να κάνει για εσάς ένας επαγγελματίας κλειδαράς?

Τι μπορεί να κάνει για εσάς ένας επαγγελματίας κλειδαράς?

0

image001

Οι περισσότεροι από εμάς θυμόμαστε την ύπαρξη του κλειδαρά μόνο στην περίπτωση που κλειδωθούμε έξω από το σπίτι. Παρ’ ότι αυτή είναι η δημοφηλέστερη υπηρεσία ενός κλειδαρά, δεν σημαίνει ότι είναι και η μόνη. Οι κλειδαράδες έχουν μία ευρεία γκάμα χρήσιμων υπηρεσιών.

Όταν, για παράδειγμα, μετακομίζετε σε ένα νέο σπίτι, το πρώτο πράγμα για το οποίο θα πρέπει να μεριμνήσετε για την ασφάλεια του σπιτιού σας, είναι να αλλάξετε κλειδαριές. Για ποιο λόγο να ρισκάρετε το ενδεχόμενο να έχει κρατήσει κάποιος από το παρελθόν αντίκλείδια για το σπίτι σας?

Αντισταθείτε στον πειρασμό να πάτε να αγοράσετε μόνοι σας μία κλειδαριά από ένα κατάστημα με είδη σπιτιού τύπου “Φτιάξ’ το μόνος σου” χωρίς καμία σχετική γνώση και χωρίς καταρτισμένους υπαλλήλους να σας βοηθήσουν να διαλέξετε την κατάλληλη για εσάς κλειδαριά. Μπορεί να κοστίσει λίγο παραπάνω, αλλά αν αναλογιστείτε το πόσα μπορεί να γλιτώσετε μελλοντικά, το καλύτερο που έχετε να κάνετε για την προσωπική σας ασφάλεια, είναι να βρείτε έναν επαγγελματία κλειδαρά που θα σας προμηθεύσει με την κατάλληλη για εσάς κλειδαριά και που είναι γνώστης ως προς την ορθή της τοποθέτηση.

Στα μεγάλα αστικά κέντρα όπως είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα η Πάτρα κλπ. οι υπηρεσίες ενός κλειδαρά είναι από τις πιο χρήσιμες σε καθημερινή βάση. Ας δούμε όμως και τι άλλες υπηρεσίες παρέχει ένας επαγγελματίας κλειδαράς:

Αντίγραφα Κλειδιών

Ένας επαγγελματίας κλειδαράς μπορεί να σας αντιγράψει κλειδιά για οποιαδήποτε κλειδαριά (ντουλαπιού ασφαλείας, γκαράζ, εσωτερικών και εξωτερικών πορτών, λουκέτων κ.α.)

Κλειδαριές για Παράθυρα και Μπαλκονόπορτες

Τις περισσότερες φορές όταν μας χαλάει μία από αυτές τις κλειδαριές καταλήγουμε απλά να αφήνουμε το σπίτι μας ανοιχτό σε κάποια εισβολή μη γνωρίζοντας ποιος επαγγελματίας μπορεί να μας εξυπηρετήσει σε κάτι τέτοιο. Σχεδόν όλοι οι επαγγελματίες κλειδαράδες έχουν την κατάρτιση να εφαρμόζουν, να συντηρούν και να επισκευάζουν τέτοιες κλειδαριές.

Χρηματοκιβώτιο

Βεβαιωθείτε ότι το χρηματοκιβώτιό σας έχει εγκατασταθεί σωστά ούτως ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας αλλά και τον βασικό σκοπό του. Διαφορετικά μπορεί να κάνει φτερά μαζί με ό,τι άλλο πολύτιμο περιλαμβάνει. Ένας επαγγελματίας κλειδαράς μπορεί από το να σας προμηθεύσει ένα χρηματοκιβώτιο, να το εγκαταστήσει, να το ανοίξει και να το επισκευάσει.

Κλειδιά Αυτοκινήτου

Κάποιοι επαγγελματίες κλειδαράδες εξειδικεύονται και στον τομέα των αυτοκινήτων. Μπορούν να σας βγάλουν αντίγραφα των κλειδιών σας ή και να σας ανοίξουν το αυτοκίνητο σε περίπτωση που κλειδωθήκατε απ’ έξω ξεχνώντας το κλειδί μέσα. Επιπλέον μπορούν να σας επισκευάσουν ένα χαλασμένο κλειδί αυτοκινήτου ή να το επαναπρογραμματίσουν.

Ηλεκτρονικές Κλειδαριές και Συστήματα Εισόδου

Όλο και συχνότερα σε νέες οικοδομές και επαγγελματικά κτήρια, βλέπουμε να υπάρχουν συστήματα εισόδου με πληκτρολόγηση κωδικού αντί για κλειδί. Και αυτό ως υπηρεσία παρέχεται από ορισμένους επαγγελματίες κλειδαράδες.

24ωρη Εξυπηρέτηση

Οι περισσότεροι κλειδαράδες παρέχουν σχεδόν όλο το φάσμα των υπηρεσιών τους σε 24ωρη βάση. Μην αποκαρδιωθείτε λοιπόν την επόμενη φορά που θα κλειδωθείτε έξω από το σπίτι ή το αυτοκίνητο μετά τη βραδινή σας έξοδο. Δεν υπάρχει λόγος. Υπάρχουν διαθέσιμοι κλειδαράδες!

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη ημεδαπός για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα στη Λευκάδα
Επόμενο άρθροΤο ομορφότερο pre wedding βίντεο της Λευκάδας