Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Βρείτε τους ιδανικούς ψεκαστήρες για το κτήμα σας

Βρείτε τους ιδανικούς ψεκαστήρες για το κτήμα σας

0

20705711-Agricultural-worker-spraying-a-lemon-field-with-pesticide-Stock-PhotoΟι γεωργικοί ψεκαστήρες συνήθως χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή υγρών λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων, ή άλλων συστατικών σε καλλιέργειες κατά την διάρκεια του κύκλου ανάπτυξης τους.

Ανάλογα με τον τύπο της καλλιέργειας, το μέγεθος και την έκταση του κτήματος, αλλά και τις απαιτήσεις των φυτών, υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη ψεκαστήρων με ειδικό χειρισμό ώστε να εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στον ψεκασμό διασφαλίζοντας ότι οι καλλιέργειες θα λάβουν την σωστή ποσότητα του υγρού.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Kouretas θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε ψεκαστήρες διαφορετικών ειδών, που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες κάθε μικρής ή μεγάλης καλλιέργειας ή κήπου.

Συγκεκριμένα στο ηλεκτρονικό κατάστημα Kouretas θα βρείτε ψεκαστήρες χειρός επώνυμης ποιότητας για μικρές επιφάνειες, με χωρητικότητα που φτάνει από 1 μέχρι 5 λίτρα και ανοξείδωτη δεξαμενή, ανθεκτική σε υγρά και χημικά κάθε είδους.

Για πιο μεγάλες επιφάνειες και πιο ξεκούραστη διαδικασία εφαρμογής, διατίθενται επίσης ψεκαστήρες πλάτης κορυφαίας ποιότητας με χωρητικότητα από 12 έως και 16 λίτρα με κορυφαία επώνυμη ποιότητα και στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Για ακόμη μεγαλύτερη διευκόλυνση της διαδικασίας ψεκασμού, το ηλεκτρονικό κατάστημα Kouretas παρέχει επίσης και ψεκαστήρες μπαταρίας που τους δίνουν αυτονομία έως και 4 ώρες συνεχούς λειτουργίας, ενώ το συνολικό τους βάρος δεν ξεπερνάει τα 6,5 κιλά.

Επιπλέον ειδικοί θειωτήρες χειρός και πλάτης, βενζινοκίνητοι ή και μπαταρίας αλλά και ψεκαστήρες ασβεστώματος, είναι διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα Kouretas για την καλύτερη φροντίδα των καλλιεργειών σας.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα Kouretas (www.kouretas.gr) και βρείτε τα καλύτερα και πιο αποδοτικά γεωργικά εργαλεία για το κτήμα ή και τον κήπο σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Προηγούμενο άρθροΣυναυλία Συνόλων των Μουσικών Σχολείων Λευκάδας και Πρέβεζας
Επόμενο άρθροΕκδρομή του 5ου Γενικού Λυκείου Πετρούπολης στην Λευκάδα