Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Γιάννης Κουσουράκος: Με συνεργασία και κατανόηση θα ξεπεραστεί το πρόβλημα του ΙΕΚ...

Γιάννης Κουσουράκος: Με συνεργασία και κατανόηση θα ξεπεραστεί το πρόβλημα του ΙΕΚ Λευκάδας

0

iek giannis kousourakosΔήλωση του Διευθυντή του ΙΕΚ Λευκάδας σχετικά με την έλλειψη εργαστηρίου πληροφορικής.

Με συνεργασία και κατανόηση αλλά και με τον κατάλληλο συντονισμό από τον Δήμο Λευκάδας, θα μπορέσει να λυθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με την έλλειψη εργαστηρίου πληροφορικής, δηλώνει ο Διευθυντής του ΙΕΚ Λευκάδας κ. Γιάννης Κουσουράκος, με αφορμή το άρθρο της ιστοσελίδας μας [δείτε εδώ].

Χαρακτηριστικά ο κ. Κουσουράκος στην δήλωση του αναφέρει τα παρακάτω:

Πράγματι υπάρχει πρόβλημα με την λειτουργία του τμήματος πληροφορικής του ΙΕΚ Λευκάδας λόγω έλλειψης του κατάλληλου εργαστηρίου.

Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς δεν έχει ανταποκριθεί στο αίτημα του ΙΕΚ για προμήθεια εργαστηριακού εξοπλισμού λόγω της οικονομικής συγκυρίας. Στην περίοδο αυτή της βαθιάς κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα μας μπορούμε να ξεπερνάμε τέτοιου είδους προβλήματα με πνεύμα συνεργασίας , κατανόησης και ευθύνης απέναντι στους νέους σπουδαστές του τόπου.

Εργαστήρια πληροφορικής υπάρχουν στα σχολεία. Κανένα σχολείο δεν είναι υποχρεωμένο να διαθέσει το εργαστήριο του στο ΙΕΚ, πιστεύω όμως ότι στα πλαίσια που προανέφερα, με τον κατάλληλο συντονισμό από τον Δήμο Λευκάδας, θα ξεπεραστεί το πρόβλημα άμεσα και δεν θα χαθεί το εξάμηνο που ξεκινά την προσεχή Δευτέρα 30 Νοεμβρίου .

Προηγούμενο άρθροΤις σεισμόπληκτες περιοχές της Λευκάδας επισκέφθηκε ο Παν. Κουρουμπλής
Επόμενο άρθροΟυράνιο τόξο πάνω από την λιμνοθάλασσα της Λευκάδας