Αρχική Άλλες ειδήσεις Εθιμοτυπικές επισκέψεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ιονίων Νήσων

Εθιμοτυπικές επισκέψεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ιονίων Νήσων

0

DSCN1066

Σειρά εθιμοτυπικών συναντήσεων με θεσμικούς φορείς της Κέρκυρας, πραγματοποίησε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ιονίων Νήσων Ταξίαρχος Τσιρογιάννης Γεώργιος, από την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του έως και σήμερα.

 

Ελληνική Αστυνομία

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση
Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Κέρκυρα, 26 Μαρτίου  2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εθιμοτυπικές επισκέψεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή σε θεσμικούς φορείς της Κέρκυρας

Σειρά εθιμοτυπικών συναντήσεων με θεσμικούς φορείς της Κέρκυρας,  πραγματοποίησε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ιονίων Νήσων Ταξίαρχος Τσιρογιάννης Γεώργιος, από την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του έως και σήμερα.
Ολοκληρώνοντας τον πρώτο κύκλο αυτών των επαφών συναντήθηκε την Τρίτη 24.03.2015 με τον Δήμαρχο Κέρκυρας κ. Νικολούζο , όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια των κατοίκων  του νησιού  και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης της Κέρκυρας.
Είχε προηγηθεί συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γαλιατσάτο Θεόδωρο,  με τον οποίο συζητήθηκαν επίσης θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες των Ιονίων Νησιών.
Οι συναντήσεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα,  με παραγωγικούς φορείς και συλλόγους του νησιού.

Προηγούμενο άρθροΟ Ορφέας συγχαίρει τη Νίκη Λευκάδας για την επιτυχία της
Επόμενο άρθροΟμιλία διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας