Αρχική Άλλες ειδήσεις Υγεία Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών ο Κωνσταντίνος Αργυρός

0

Argiros Konstantinos REA 1Εθελοντής δότης μυελού των οστών έγινε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, για λογαριασμό του Κέντρου Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών της Κλινικής ΡΕΑ και του Συλλόγου Όραμα – Ελπίδας, την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2015.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με τα παιδιά που νοσούν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες καθώς και πρέσβης του Προγράμματος “Αστέρι της Ευχής” του Make-A-Wish /Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος , ο Κωνσταντίνος Αργυρόςπροσήλθε στα πρότυπα διαγνωστικά Κεντρικά Εργαστήρια της Κλινικής ΡΕΑ, όπου έγινε η δειγματοληψία από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο κα Κουράκου Ευγενία. Ο Πρόεδρος της Κλινικής ΡΕΑ, κύριος Μητσάκος Μπαρμπαγιάννης Κυριάκοςσυνεχάρη προσωπικά τον τραγουδιστή,  για την πράξη αγάπης αλλά και για όλη την εθελοντική δράση ειδικά σε θέματα που αφορούν τα παιδιά!

Argiros Konstantinos REA 2Το Κέντρο Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών της Κλινικής ΡΕΑ λειτουργεί από την άνοιξη του 2014, με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου ΌΡΑΜΑ – ΕΛΠΙΔΑΣ και γενικότερα της αύξησης των εθελοντών δοτών στη χώρα μας. Για να γίνετε εθελοντές δότες αρκεί να είστε μεταξύ 18 – 45 ετών, πρόθυμοι να βοηθήσετε οποιονδήποτε στον πλανήτη σας έχει ανάγκη. Η διαδικασία της δειγματοληψίας είναι απλή, ολιγόλεπτη και ανώδυνη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται, χωρίς ραντεβού, στο Κέντρο Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών – Τμήμα των Κεντρικών Εργαστηρίων της Κλινικής ΡΕΑ (Τηλ. Επικοινωνίας: 210 9495071-2).

Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης! Δώσε ΕΛΠΙΔΑ… Δώσε ΖΩΗ…

“Ίσως είσαι απλά ένα άτομο σ’ αυτόν τον κόσμο, όμως για κάποιον μπορείς να γίνεις ολόκληρος ο κόσμος του»

Argiros Konstantinos REA 4

Προηγούμενο άρθροΠρωταθλήτρια του Εφηβικού Πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ η Δόξα Λευκάδας
Επόμενο άρθροΟι “Εκκλησιάζουσες” του Αριστοφάνη στην Λευκάδα