Αρχική Άλλες ειδήσεις Συνεργασία ΠΙΝ – ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

Συνεργασία ΠΙΝ – ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

0

pin-logo-ionian-sea

Ο Αντιπεριφερειάρχης Απασχόλησης, Κοινωνικής Μέριμνας & Εθελοντισμού κ. Αλέκος Μιχαλάς συναντήθηκε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.) κ. Θόδωρο Γκοτσόπουλο.

Συζήτησαν θέματα σχετικά με τη Δράση της στρατηγικής της ΠΙΝ όσον αφορά την “Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής (“ΒΡΕΦΙΚΟΙ – ΠΑΙΔΙΚΟΙ – ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ – ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΜΕΑ), δράση η οποία χρηματοδοτείται και από την ΠΙΝ, υλοποιείται δε από την Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Ο κ. Μιχαλάς τόνισε ότι μέσα από στενή συνεργασία με την Ε.Ε.Τ.Α.Α. θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα υπάρχουν σήμερα, σημειώνοντας ότι οι ιδιαιτερότητες κάθε περιφέρειας θα πρέπει να αποτυπώνονται στην διαδικασία υλοποίησης της δράσης. Στο πλαίσιο αυτής της λογικής θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις ανά περιφερειακή ενότητα με τη συμμετοχή της ΠΙΝ, της Ε.Ε.Τ.Α.Α. των Δήμων, των παιδικών σταθμών και των αντίστοιχων συλλόγων γονέων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα με διάθεση συνεργασίας και αποτελεσματικότητας από μέρους της ΠΙΝ και της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Προηγούμενο άρθροΕπισκεφθείτε το νέο επίσημο site της Νίκης Λευκάδας
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη της Λευκάδιας λογοτέχνιδος κ. Ιωάννας Κόκλα στο λογοτεχνικό περιοδικό «αντιστροφές»