Αρχική Top Stories Μεταφέρθηκε και ανανεώθηκε το κατάστημα Γερμανός στην Λευκάδα

Μεταφέρθηκε και ανανεώθηκε το κατάστημα Γερμανός στην Λευκάδα

0

germanos-lefkada6

Το κατάστημα “Γερμανός” της Λευκάδας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, σε έναν άνετο, φιλόξενο και ανανεωμένο χώρο, συνεχίζοντας να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Η νέα διεύθυνση του καταστήματος είναι στην διασταύρωση Ηρώων Πολυτεχνείου & Στράτου Τσέγιου.

Η γκάμα των προϊόντων μεγάλωσε και πλέον οι πελάτες μπορούν να δουν από κοντά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, όπως φορητούς υπολογιστές, smartphones, tablets, κονσόλες παιχνιδιών, ηλεκτρονικά προϊόντα καθημερινής χρήσης, τηλεοράσεις, συσκευές σταθερής τηλεφωνίας καθώς και αμέτρητα αξεσουάρ και gadgets για όλους!

germanos-lefkada1

Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE, καθώς και για συνδέσεις ίντερνετ της ίδιας εταιρείας και να επιλέξετε το καλύτερο πακέτο για εσάς.

Ακόμα μπορείτε να μάθετε τα πάντα για την υπηρεσία OTE TV και για τις τρέχουσες προσφορές που σίγουρα αξίζει να εκμεταλλευτείτε.

germanos-lefkada10

Ανάμεσα στις παρεχόμενες υπηρεσίες του καταστήματος, προστέθηκαν και οι υπηρεσίες της Protergia, για ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας για το σπίτι και την επιχείρηση σας.

Τέλος, το εξειδικευμένο προσωπικό σας περιμένει πάντα με χαμόγελο προκειμένου να σας εξυπηρετήσει άμεσα και με την υπευθυνότητα που διακρίνει την εταιρεία “Γερμανός”

Εμείς ευχόμαστε, καλές δουλειές!

Προηγούμενο άρθροΜάργκαρετ Θάτσερ
Επόμενο άρθροΌταν η Λευκάδα καλωσορίζει την ανατολή!