Αρχική Top Stories 4 άτομα συνελήφθησαν στην Λευκάδα το Σαββατοκύριακο

4 άτομα συνελήφθησαν στην Λευκάδα το Σαββατοκύριακο

0

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στη Λευκάδα, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της κατοχής λαθραίου καπνού, ναρκωτικών ουσιών και της απόπειρας κλοπής. 

Συνελήφθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Λευκάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, τέσσερα άτομα ηλικίας από 20 έως 42 ετών, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της κατοχής λαθραίου καπνού, ναρκωτικών ουσιών και της απόπειρας κλοπής.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση το Σάββατο (21-01-2017), εντοπίστηκε 42χρονος ημεδαπός και στο αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι συσκευασίες με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους (3.156) γραμμαρίων περίπου.

Επίσης, την ίδια ημέρα (21-01-2017) συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω  δύο ακόμη ημεδαποί ηλικίας 20 και 27 ετών, για το αδίκημα της απόπειρας κλοπής, καθώς λίγη ώρα πριν είχαν διαρρήξει οικία, παραβιάζοντας παράθυρο, χωρίς όμως να αφαιρέσουν κάτι.

Τέλος, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (22-01-2017), εντοπίστηκε 24χρονος υπήκοος Ουκρανίας και στην κατοχή του βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους (3,7) γραμμαρίων περίπου

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Προηγούμενο άρθροΛίστα των Ιερών Ναών της Λευκάδας και των νησιών της
Επόμενο άρθροΨήφισμα Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Λευκάδας