Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Σπουδαία νίκη για τη Δόξα Λευκάδας

Σπουδαία νίκη για τη Δόξα Λευκάδας

0

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο η Δόξα Λευκάδας νίκησε τον Προμηθέα Πατρών με σκορ 87-69.

Πριν την έναρξη του αγώνα παίκτες και φίλαθλοι κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δυο θυμάτων του πρόσφατου σεισμού στην Λευκάδα.

Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα της Δόξας έπαιξε συντηρητικά στην αρχή, κατάφερε όμως να βρει τα ευαίσθητα σημεία της άμυνας της αντίπαλης ομάδας, νικώντας κατά κράτος τους Πατρινούς στα δυο τελευταία δεκάλεπτα όπου και τους άφησε πίσω με διαφορά 20 πόντων. Ο Προμηθέας υπέστη την πιο βαριά ήττα της σύντομης ιστορίας του στις εθνικές κατηγορίες.

Ο αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά από την ΕΡΤ2.

Μετά τον αγώνα οι παίκτες της Δόξας έβγαλαν φωτογραφίες με τα παιδιά της σχολής κρουστών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας που έδωσαν και αυτή την φορά τον ρυθμό του παιχνιδιού με τα τύμπανά τους!

Τα δεκάλεπτα: 13-13, 40-33 (ημιχ.), 63-47, 87-69.

Μετά την λήξη του ματς ο Προμηθέας Πατρών εξέδωσε την ανακοίνωση που ακολουθεί: «Η Διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα συγχαίρει την ομάδα της Δόξας Λευκάδας για τη νίκη της και της εύχεται καλή συνέχεια στην εξέλιξη του Πρωταθλήματος. Εκφράζει, επίσης, τα συγχαρητήρια της στους διαιτητές κυρίους Παπαπέτρου, Παφίλη και Συμεωνίδη για την άψογη διαιτησία τους».

Προηγούμενο άρθροΧειρο_ποιείν: Μεταμορφώνουμε με decoupage ένα ποτήρι σε κηροπήγιο
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από τον αγώνα μπάσκετ Δόξα Λευκάδας – Προμηθέας Πατρών