Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Ευρεία Σύσκεψη σήμερα στο Διοικητήριο για την πορεία αποκατάστασης μετά το σεισμό

Ευρεία Σύσκεψη σήμερα στο Διοικητήριο για την πορεία αποκατάστασης μετά το σεισμό

0
dioikitirio-lefkadas

dioikitirio-lefkadas

Σήμερα, Τετάρτη 10/02, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Διοικητηρίου, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη με θέμα την πορεία αποκατάστασης των προβλημάτων που προκλήθηκαν από το σεισμό της 17ης Νοεμβρίου. Στην πρωτοβουλία που πήραν από κοινού η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η Π.Ε. Λευκάδας και ο Δήμος Λευκάδας κλήθηκαν και συμμετείχαν οι πρόεδροι των κατεξοχήν πληγεισών Κοινοτήτων, καθώς επίσης οι κάτοικοι και η Επιτροπή Σεισμοπλήκτων, και εκπρόσωποι του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων που έχει στην ευθύνη του τμήμα των αναγκαίων έργων αποκατάστασης (πρόσβαση σε παραλίες Γιαλός/Εγκρεμνοί και παροχή οικίσκων).

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λευκάδας κ. Θεόδωρος Χαλικιάς και ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κων/νος Δρακονταειδής, παρείχαν πλήρη ενημέρωση για τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, όπως επίσης για τις προτεραιότητες και τα βήματα που θα επακολουθήσουν.

Η σύσκεψη, που ήρθε σε συνέχεια της λαϊκής συνέλευσης της Τρίτης 09/02 στο Δράγανο, έδωσε τη δυνατότητα ολόπλευρης ενημέρωσης και διαλογικής συζήτησης με τους πολίτες και συνέβαλε στο συντονισμό των ενεργειών του συνόλου των εμπλεκόμενων φορέων.

Ανάλογες ενέργειες θα επαναλαμβάνονται το επόμενο διάστημα ώστε οι πολίτες να είναι ενήμεροι για την πορεία των αποκαταστάσεων.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγούμενο άρθροΕγκαινιάστηκε στο αίθριο του Διοικητηρίου η μόνιμη έκθεση φωτογραφίας του FRITZ BERGER
Επόμενο άρθροΈκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων