Αρχική Top Stories Αυτό είναι το νέο βίντεο του Δήμου Λευκάδας για την τουριστική προβολή...

Αυτό είναι το νέο βίντεο του Δήμου Λευκάδας για την τουριστική προβολή του νησιού

1

Σε χθεσινή συνέντευξη τύπου στο Διοικητήριο της Λευκάδας παρουσιάστηκε το νέο προωθητικό βίντεο του Δήμου Λευκάδας για την τουριστική προβολή της Λευκάδας.
Ο Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου, κ. Γεώργιος Γεωργάκης, τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος Λευκάδας έχει ένα δικό του βίντεο για την προβολή του νησιού.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Λευκάδας ετοίμασε συνολικά τρία βίντεο για τις ανάγκες της τουριστικής προβολής του τόπου μας, ένα μονόλεπτο, ένα πεντάλεπτο και ένα δεκάλεπτο. Και τα τρία υποβλήθηκαν για έγκριση στον ΕΟΤ και έλαβαν την τελική σύμφωνη γνώμη του φορέα, όπως προβλέπεται από τις σχετικές εγκυκλίους.

Τα βίντεο προβλήθηκαν στο πρόσφατο ταξίδι τους στην Κίνα λαμβάνοντας πολύ θετικά σχόλια.

Στην έναρξη του παρόντος άρθρου μπορείτε να δείτε το δεκάλεπτο βίντεο, ενώ ακολουθεί το πεντάλεπτο. Όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας το βίντεο περιλαμβάνει όμορφες εικόνες από όλο το νησί της Λευκάδας, τον Κάλαμο και τον Καστό. Έχει ως θεματικές αρχαιολογικούς χώρους, την πόλη της Λευκάδας, τις εντυπωσιακές παραλίες αλλά και την ορεινή ενδοχώρα. Παρουσιάζει ακόμα τις ιστορικές μονές και τις εκκλησίες του νησιού, τα τοπικά προϊόντα, τις εναλλακτικές αθλητικές δραστηριότητες, τα πολιτιστικά δρώμενα.

 

Προηγούμενο άρθροΑπασχόληση πολιτών τρίτων χωρών στην Λευκάδα
Επόμενο άρθροΗ Σεβαστή Κωνσταντινίδη-Ρεκατσίνα για την κατάργηση του Α.Τ. Καρυάς