Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις ANIMAL CARE LEFKAS: Νέος φιλοζωικός σύλλογος στην Λευκάδα

ANIMAL CARE LEFKAS: Νέος φιλοζωικός σύλλογος στην Λευκάδα

0

animal care lefkas

Δελτίο τύπου του νεοϊδρυθέντα συλλόγου.

Γνωστοποιούμε στους πολίτες της Λευκάδας ότι δυνάμει της υπ΄αριθμ. 15/2015 διάταξης του Ειρηνοδικείου Λευκάδας, η οποία εκδόθηκε κατόπιν της από 27-4-2015 αίτησης ενώπιον του Ειρηνοδικείου Λευκάδας (αρ. εκθ. καταθ. 17/7-5-2015), αναγνωρίστηκε ως νόμιμη η σύσταση του σωματείου με την επωνυμία «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ και ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ANIMAL CARE LEFKAS», o οποίος συστάθηκε με το από 26-4-2015 Καταστατικό που αποτελείται από 30 άρθρα.

Έδρα του Συλλόγου είναι η πόλη της Λευκάδας, οδός Βεντούρα 6.

Σκοποί του Συλλόγου είναι, μεταξύ άλλων, η προστασία αδέσποτων και μη ζώων, η ενθάρρυνση ιδιοκτησίας τους, η ανάπτυξη δραστηριοτήτων και οργάνωση προγραμμάτων φιλοζωικής ενημέρωσης στα σχολεία, η προώθηση και διάδοση των αξιών του φιλοζωισμού.

Σύμφωνα με το Καταστατικό, μέλος του Συλλόγου μπορεί να είναι κάθε φίλος και κάτοχος ζώου και η τακτική ετήσια συνδρομή είναι δέκα ευρώ (10,00€).

Όργανα διοίκησης του Συλλόγου είναι το Διοικητικό Συμβούλιο, που αποτελείται από επτά (7) μέλη, τα οποία εκλέγονται για διετή θητεία, και η Γενική Συνέλευση που συγκαλείται κάθε δύο έτη για την εκλογή του Δ.Σ και των λοιπών οργάνων του Συλλόγου.

Η μέχρι τώρα δραστηριότητα του Συλλόγου καθώς και οι ενέργειες που προγραμματίζονται να υλοποιηθούν, θα γίνουν σύντομα γνωστές μέσω της ιστοσελίδας του Συλλόγου, η οποία είναι υπό κατασκευή.

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου

Προηγούμενο άρθροΠροφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στους Τσουκαλάδες
Επόμενο άρθροΤρίτη 4 Αυγούστου στο Copla