Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας

Καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας

0
https://www.mylefkada.gr/2013/September/ergatiko-kentro-lefkadas-vonitsas.JPG

ergatiko_kentro

Η Διοίκηση του  ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ καταγγέλλει σε όλους τους εργαζόμενους το  απαράδεκτο και άκυρο (δεν έγινε ψηφοφορία), Δελτίο Τύπου της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ), για το δημοψήφισμα της Κυριακής.

Πριν τελειώσει η συνεδρίαση της Ολομέλειας, έτρεξαν να δείξουν  το ζήλο τους στο να υπερασπιστούν τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις των αφεντικών τους. Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, ορκίζεται στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό, λέει όχι στα μνημόνια και από την άλλη στηρίζει με νύχια και με δόντια την πολιτική που γεννά τα μνημόνια.

Με τη θέση της ουσιαστικά καλεί την εργατική τάξη να αποδεχτεί ως μονόδρομο την στρατηγική της ΕΕ – ΕΚΤ – ΔΝΤ. Ενισχύει τη γραμμή της υποταγής της εργατικής τάξης στο φόβο και τον εκβιασμό.

Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ καλεί τους εργαζόμενους:

  • Να γυρίσουν την πλάτη τους στις δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού.
  • Να ξεπεράσουν τις παγίδες του φόβου των εκβιασμών και των αυταπατών.
  • Να συγκρουστούν με τον πραγματικό αντίπαλο που είναι το κεφάλαιο και η εξουσία του.
  • Να μην επιλέξουν μόνοι τους το μνημόνιο που θα τους καταδικάσει σε διαρκή φτώχεια και εξαθλίωση για την ανάκαμψη των κερδών.

Αυτή η στάση να εκφραστεί την Κυριακή με μαχητικό ρεύμα αντίθεσης στα μνημόνια και την ΕΕ που τα επιβάλλει για λογαριασμό των εκμεταλλευτών μας. Ρήξη με την ΕΕ και το δρόμο των μονοπωλίων.

ΛΕΥΚΑΔΑ 1-7-2015
Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προηγούμενο άρθρο3on3 basketball tournament στην Πρέβεζα
Επόμενο άρθροΈκθεση ζωγραφικής Θωμάς Σβορώνου