Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Παραίτηση του Αντιπροέδρου Δημοτικής Κοινότητας Καστού

Παραίτηση του Αντιπροέδρου Δημοτικής Κοινότητας Καστού

0
1185045 10201888934371202 1183471776 n

1185045 10201888934371202 1183471776 n

Το πλήρες κείμενο της παραίτησης.

10-06-2014

Πρός Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Καστού κ Χριστ.Δρίζη

Κύριε Πρόεδρε,σας υποβάλλω με το παρόν έγγραφο την παραίτηση μου από σύμβουλος του τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καστού-Λευκάδας και ταυτόχρονα από την θέση του Αντιπροέδρου.  Προχθές Κυριακή  σας συνάντησα και μου αναφέρατε ότι γιά λόγους υγείας θα απουσιάσετε. Εύχομαι ειλικρινώς περαστικά και να επανέρθετε το συντομότερο.

Τώρα ελπίζω να κατανοήσετε την αγωνία μου για επίλυση σοβαρών θεμάτων γιά την Δημοτική Κοινότητα μας και γιατί δεν έπρεπε να παραμεληθούν τόσο καιρό και να χρονίζουν. Ελπίζω με την επιστροφή σας τουλάχιστον να συνεργαστείτε θεσμικά με τον Αντιδήμαρχο Καστού καί το Δήμαρχο ώστε να βρεθούν λύσεις σε αυτά,όπως σας τα ανέφερα στο υπ/αρ:ΕΣ35/4-6-2014 εγγραφό μου.

Προσωπικά δεν θα μπορούσα πιά ούτε λεπτό στή θέση του Αντιπροέδρου και συμβούλου όταν: α) Είναι επί μήνες βουλωμένος ο αγωγός μας της υδροδότησης στόν Κάλαμο,δεν έχει γίνει τίποτα ….. από την Δημοτική Κοινότητα μας  και τον Δήμο και υδροδοτούμαστε από το δικτυο του Καλάμου και όλοι φανταζόμαστε τι θα συμβεί σε λίγες μέρες με την αύξηση της κατανάλωσης εκεί και με την πρώτη βλάβη.

β)Οταν συντελείται οικολογικό και όχι μόνο έγκλημα με την καταστροφή της παραλίας-πλάζ ”Αμπελάκια” της μοναδικής γιά κολύμβηση κατοίκων και παραθεριστών στο Κάτω Χωριό της κοινότητας Καστού από καθημερινή σχεδόν προσέγγιση του  τοπικού ”φερρυ μποουτ” και εκφόρτωση βαρέων οχημάτων,υλικών κ.λ.π. Τι θα γίνει όταν συμβεί κάποιο ατύχημα σε λουόμενο;ή θα πρέπει να εγκαταλείπουν την παραλία οι παραθεριστές γιά να προσεγγίζει το ”φερρυ”.Αυτά δεν γίνονται ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες.(Αλήθεια ενημερώσατε τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κατά την επίσκεψή του πρό ημερών στό νησί;Τι λένε οι επίσης νεοεκλεγέντες τοπικοί  εκπρόσωποι του συνδυασμού του ; Οι οποίοι και λόγω ”ιδεολογίας” θα έπρεπε να είναι πιό ευαίσθητοι στό θέμα αυτό! ή κρύβονται πίσω από ιδιοτελή συμφέροντα;)

γ)Οταν δεν έχουμε ούτε ένα μέσο πυροπροστασίας(όλα σε αχρηστεία)

δ)Οταν έχει γίνει καταστρατήγηση του ωραρίου της άγονης γραμμής με αποτέλεσμα την ατελείωτη ταλαιπωρία μέχρι σήμερα των επιβατών του πλοίου ”ΧΑΝΙΑ ΙΙ” .

Γιά όλα αυτά και άλλα πολλά όπως η μη ασφάλιση -κλείδωμα της δεξαμενής υδροδότησης με ότι αυτό συνεπάγεται γιά την δημόσια υγεία,δεν παραμένω στο συμβούλιο και θα αγωνιστώ σαν ελεύθερος πολίτης πιά και όπως εγώ νομίζω για το καλό του νησιού μας αν και απ’ ‘οτι φαίνεται οι μαύρες μέρες τώρα αρχίζουν…..

Ιωάννης Φ.Γιαννούτσος

Κοινοποίηση: 1) Γραφείο Δημάρχου, 2) Αντιδήμαρχο Καστού, 3) Συμβούλους Δημοτικής Κοινότητας Καστού, 4) Αναρτητέο στο διαδίκτυο

Προηγούμενο άρθροΓιώργος Κτενάς: Η πορεία ενός ασυμβίβαστου
Επόμενο άρθροΣεισμική δόνηση στην Λευκάδα