Αρχική Top Stories Αποτελεσματική η παρουσία της ΠΙΝ στην (32η) Philoxenia 2016

Αποτελεσματική η παρουσία της ΠΙΝ στην (32η) Philoxenia 2016

0

phil-pi

Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η 32η Έκθεση Τουρισμού Philoxenia από 18 ως 20/11/2016. Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε με δικό της περίπτερο.

Το περίπτερο της Π.Ι.Ν. συγκέντρωσε μεγάλη επισκεψιμότητα κοινού και παραγόντων, σε βαθμό που εξαντλήθηκε το διαφημιστικό υλικό αλλά και τα τοπικά προϊόντα της Π.Ι.Ν. και ιδιαίτερα αυτά της Ζακύνθου.

Σημαντικό στοιχείο ωστόσο για την έκθεση είναι ότι πληθαίνουν οι παρουσίες γειτονικών χωρών αλλά και παραγόντων από αυτές.

Στα πλαίσια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν από τον Α/χη Τουρισμού της ΠΙΝ Κου Σπύρου Γαλιατσάτου εποικοδομητικές συναντήσεις,  όπως με την Κα Asli Gundoglu Aksungur – Διπλωματική Ακόλουθο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα, με αεροπορικές εταιρείες  όπως την Κα Chiara Rovara – Δ/ντρια Πωλήσεων και Marketing Ανατολικής Μεσογείου της Ryanair, τον Κο Utku Yazan – Δ/ντη της Turkish Airlines, την Κα Δελλή Μαρία- Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Ellinair.

Από πλευράς τουριστικών Πρακτόρων επαφές πραγματοποιήθηκαν με τον Κο Boban Vasilevski  εκπρόσωπο του Σκοπιανού T.O. BalkanFun, από τα Μ.Μ.Ε. με την ΕΤ3, το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, την τηλεόραση TV100, την Τηλεόραση Μακεδονίας-Θράκης CENTER TV, ΤΗ Γερμανίδα Blogger Ka Arazo Nayel , το περιοδικό «Χρήμα και Τουρισμός», κ.α.

Η συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ελληνο-Βουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος Κο Χρήστο Καζαντζή, ο οποίος είναι τακτικός επισκέπτης των Ιονίων Νήσων, θα δώσει άλλες διαστάσεις στις σχέσεις της Π.Ι.Ν. με το παραπάνω Επιμελητήριο.

Η παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Κας Νικολέτας Πανδή, του Δημάρχου Κέρκυρας Κου Κων/νου Νικολούζου, του Α/χου Τουρισμού-Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Κέρκυρας Κου Βασίλη Καββαδία, του εντεταλμένου Δημ. Συμβούλου Παξών Κου Γεωργίου Λύχνου (που διοργάνωσε για δεύτερη φορά το διαγωνισμό με τίτλο «το φιλί των Παξών»), του Αντιπροέδρου της Δημοτικής επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Ζακύνθου Κου Αντώνη Νικολουδάκη και ικανού πλήθους από τον επιχειρηματικό κόσμο της Π.Ι.Ν, όπως ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς-Ιθάκης Κος Γερ. Τιμοθεάτος και της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας Κος Εμμανουήλ Θερμός, ο Πρόεδρος του A.O.C.T.A. Κος Βασίλης Καλούδης και το μέλος Κος Δημ. Μούτσος και πολλά άλλα στελέχη του τουρισμού και των Δήμων, προσέδωσαν δυναμική οντότητα στο περίπτερο της Π.Ι.Ν.  αλλά και πραγματοποίησαν πολλές επαφές.

Επίσης υπήρξε και η αδιάλειπτη παρουσία του Κου Σπύρου Ζαμπέλη, Τμηματάρχη Τουρισμού της Π.Ε. Λευκάδας.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

phil

Προηγούμενο άρθροΔιακοπή νερού την Τετάρτη το πρωί στην πόλη της Λευκάδας
Επόμενο άρθροΣύλλογος Γονέων 2ου Γυμνασίου: “Το σχολείο μας αδικείται από την κατάληψη”