Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Νίκη Λευκάδας: Έχασαν οι κορασίδες στον τελικό

Νίκη Λευκάδας: Έχασαν οι κορασίδες στον τελικό

0
nikilefkadas

nikilefkadas

Πρωταθλήτρια Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Πρωταθλήτρια Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 στέφθηκε η ομάδα μπάσκετ κορασίδων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, στον τελικό που έγινε στο ΔΑΚ ΑΡΤΑΣ το Σάββατο 1/2/2014 με αντίπαλο την Α.Σ. ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Σε ένα παιχνίδι το οποίο η ομάδα του ΠΑΣ έλεγχε σε ολόκληρη την διάρκεια και χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο του αγώνα έφτασε στην νίκη με σκορ 61-43. Οι παίκτριες των Ιωαννίνων ξεκίνησαν δυνατά και με όπλο την καλή επιθετική λειτουργία άνοιξαν μία διαφορά 12 πόντων στο Α΄ δεκάλεπτο και κρατήσανε την διαφορά 14 πόντων στο ημίχρονο σκοράροντας 37 πόντους και έχοντας παθητικό μόλις 23 στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η ομάδα της Νίκης Λευκάδας παίζοντας αρκετή ώρα άμυνα ζώνης προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι αλλά η ομάδα του ΠΑΣ χτυπώντας με αιφνιδιασμούς διατήρησε την διαφορά σε διψήφιο αριθμό. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΠΑΣ δυναμώνοντας την άμυνα του κράτησε μακριά από το καλάθι της την αντίπαλη ομάδα και έχτισε μία διαφορά 20 πόντων χωρίς να αφήσει περιθώριο αντίδρασης και έφτασε στην τελική επικράτηση με 18 πόντους. Το τέλος του αγώνα βρήκε τις μικρές παίχτριες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να πανηγυρίζουν εντός του γηπέδου την κατάκτηση του τίτλου.

Δεκάλεπτα : 21-9 , 37-23 , 47-36 , 61-43.
Σκορ δεκαλέπτων : 21-9 , 16-14 , 10-13 , 14-7.

Πηγή: westbasket.gr

Προηγούμενο άρθροΤο Λιμεναρχείο Λευκάδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του
Επόμενο άρθροΙόνια Οδός: Επανεκκίνηση του έργου