Αρχική Top Stories Δείτε σε βίντεο ολόκληρη την εκδήλωση αδελφοποίησης του Οδυσσέα με τη Μονακό

Δείτε σε βίντεο ολόκληρη την εκδήλωση αδελφοποίησης του Οδυσσέα με τη Μονακό

0

DSCN7972 (1024x768)

Όλοι μίλησαν για μια σπουδαία, μια μεγάλη στιγμή τόσο για το ιστορικό σωματείο του Οδυσσέα όσο και για το Νυδρί. Η αδελφοποίηση του Οδυσσέα με ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά σωματεία, τη Μονακό, γιορτάστηκε στο Νυδρί το βράδυ της Κυριακής (15.5.2016).

Η Φιλαρμονική Εταιρία Λευκάδας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νυδριού και Περιχώρων “Αλέξανδρος”, τρεις σχολές χορού και τα πιτσιρίκια του Οδυσσέα Νυδριού που το καταχάρηκαν παρέλασαν στους δρόμους του Νυδριού με κατάληξη την παραλία.

Εκεί οι τοπικοί άρχοντες, εκπρόσωποι της ομάδας του Μονακό, εκπρόσωποι της οικογένειας Ριμπολόβλεβ, ο Άκης Ζήκος και πλήθος κόσμου, κυρίως Νυδριώτες, περίμεναν την έναρξη της εκδήλωσης. Την παρουσίαση ανέλαβε ο Λευκαδίτης δημοσιογράφος Γιάννης Θειακός που δήλωσε πλημμυρισμένος χαρά και συγκίνηση.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκδήλωση, τις ομιλίες, τις εμφανίσεις των χορευτικών σχολών, της ΦΕΛ και του Αλέξανδρου, τις υπογραφές και την προσφορά δώρων στα βίντεο του Lefkada Today. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε [εδώ] και [εδώ].

Προηγούμενο άρθροΜια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα έγινε στην Καρυά
Επόμενο άρθροΑκραίο φυλάκιο Αλεξάνδρου-άρθρο του Νίκου Κονδυλάτου