Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Έγινε η συνάντηση του Επιμελητηρίου για τον Κανονισμό Αδειών Χρήσης & Λειτουργίας...

Έγινε η συνάντηση του Επιμελητηρίου για τον Κανονισμό Αδειών Χρήσης & Λειτουργίας Μουσικής

0

synantisi gia mousiki (800x554)

Συζήτηση Κανονισμού Αδειών Χρήσης και Λειτουργίας Μουσικής

Τη Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λευκάδας συνάντηση της διοίκησης με επαγγελματίες – ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μαζικής εστίασης και αναψυχής προκειμένου να συζητηθεί ο Κανονισμός Αδειών Χρήσης και Λειτουργίας Μουσικής, για να γνωμοδοτήσει στη συνέχεια ο φορέας σχετικά στο Δήμο Λευκάδας.

Οι επαγγελματίες, αφού έλαβαν γνώση του κανονισμού, συζήτησαν τα όσα αυτός προβλέπει υπογραμμίζοντας ότι επιβάλλεται η ψήφιση του από το Δημοτικό Συμβούλιο να κινείται προς τη κατεύθυνση της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, η οποία μαστίζεται από την οικονομική ύφεση αλλά και τις δυσβάσταχτες οικονομικές – ασφαλιστικές υποχρεώσεις. Τόνισαν ότι επιβάλλεται να ληφθεί υπ’ όψιν ότι η οικονομία του νησιού βασίζεται στο τουρισμό, καθώς και το ότι οι επιχειρήσεις αναψυχής και μαζικής εστίασης είναι αυτές που απασχολούν αυξημένο αριθμό υπαλλήλων παρά την δυσμενή οικονομική συγκυρία.

Κατόπιν αυτών εξουσιοδοτήθηκε η διοίκηση του φορέα να έρθει σε επαφή με το Δήμο Λευκάδας για την όσο το δυνατό θετικότερη αντιμετώπιση των επαγγελματιών.

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγούμενο άρθροΣεισμόπληκτοι Νοτιοδυτικής Λευκάδας: Ζητάμε βοήθεια
Επόμενο άρθροΣπύρος Σπύρου: Να ποια είναι η αλήθεια για τα απενταγμένα