Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Εκδήλωση για την ιδιωτική ακίνητη περιουσία

Εκδήλωση για την ιδιωτική ακίνητη περιουσία

0

akinita-foto 1

Επιμελητήριο Λευκάδας

Εκδήλωση για την ιδιωτική ακίνητη περιουσία

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει στα μέλη του διοργάνωσε το Σάββατο 22/11 στην αίθουσα εκδηλώσεων του φορέα και σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων ενημερωτική ημερίδα με θέμα: Ιδιωτική ακίνητη περιουσία. Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη ή μόνον φορολόγηση;

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Διοικητής του ΟΓΑ, Ξενοφών Βεργίνης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκάδας, Γεράσιμος Γαντζίας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Λευκάδας, Παναγιώτης Βουκελάτος,  ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας, Νίκος Γράψας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας, Αντώνης Μανωλίτσης.

Ομιλητές στην εν λόγω ημερίδα ήταν ο Στράτος Παραδιάς, Δικηγόρος, Πρόεδρος της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. και της Διεθνούς Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων (U.I.P.I.), ο Όλυμπος Παρασκευά, Δικηγόρος – Πρόεδρος Ιδιοκτητών Ακινήτων Λευκάδας, καθώς και ο Νικόλαος Κεχαγιάογλου, Υπεύθυνος Ανάπτυξης του ομαδικού ασφαλιστικού  προγράμματος ΠΟΜΙΔΑ – INTERAMERICAN.

Οι ομιλητές ανέπτυξαν διεξοδικά τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ιδιωτική ακίνητη περιουσία κυρίως σε ό,τι αφορά την υπερφορολόγησή της, τις σχέσεις  ιδιοκτητών – ενοικιαστών, τις κατασχέσεις ακινήτων,  την ασφάλιση των κτιρίων και άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Τόνισαν την ανάγκη της ενίσχυσης των τοπικών ενώσεων ιδιοκτητών ακινήτων προς την κατεύθυνση της προώθησης των εννόμων συμφερόντων τους. Τέλος, οι ομιλητές απάντησαν στις διευκρινιστικές ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

akinita-foto 2

Προηγούμενο άρθροΔελτίο Τύπου και Ευχαριστήριο του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Λευκάδας
Επόμενο άρθροEqual Society: Ενημέρωση για θέσεις και προγράμματα απασχόλησης