Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και πολύ δυνατούς ανέμους

Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και πολύ δυνατούς ανέμους

0

vroxi-karya

Από το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λευκάδας, ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρωινές ώρες την Παρασκευή (23 – 01 – 2015) από τα Βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους πολύ ισχυρούς Νοτιάδες 7 με 8 Μποφόρ.

 

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ,ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (23-01-2015) ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΒΡΟΧΕΣ, ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (24-01-2015) ΟΠΟΥ ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 700 ΜΕΤΡΑ).
Για τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν από τα καιρικά φαινόμενα οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας κ. Πάνο Γαζή (6937410437), στους κατά τόπους χωρικούς Αντιδημάρχους και στους Προέδρους των Δημοτικών / Τοπικών Κοινοτήτων.

 

Πέραν των παραπάνω οι συμπολίτες μας, παρακαλούνται όπως στερεώσουν ότι μπορεί να παρασυρθεί από τους δυνατούς ανέμους καθώς και να μην εναποθέτουν έξω από τους κάδους των απορριμμάτων ή στους δρόμους αδρανή ή άλλα υλικά τα οποία μπορούν να εμποδίσουν την ελεύθερη ροή των υδάτων της βροχής προς τα φρεάτια ή τα ρέματα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγούμενο άρθροΑρχιερατικό Μνημόσυνο μακαριστού Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κυρού Νικηφόρου
Επόμενο άρθροΈκδοση αποτελεσμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξετάσεων 11/2014