Αρχική Top Stories Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Επαγγελματιών Νικιάνας

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Επαγγελματιών Νικιάνας

0

kopi pitas egaggelmaties nikianas15Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην όμορφη και καθιερωμένη εκδήλωση.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 24 Γενάρη 2016 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας, στο ξενοδοχείο Ionian Blue.

Η αίθουσα του ξενοδοχείου γέμισε από μέλη του Συλλόγου, κατοίκους της Νικιάνας αλλά και φίλων και υποστηρικτών του δραστήριου αυτού σωματείου.

kopi pitas egaggelmaties nikianas5Η Θεοδώρα Μανωλίτση μέλος του ΔΣ του Συλλόγου, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και κάλεσε στο βήμα τον νέο Πρόεδρο κ. Στέφανο Μανωλίτση, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία του Συλλόγου πριν από ένα περίπου μήνα, μετά την παραίτηση του κ. Αντώνη Μανωλίτση.

kopi pitas egaggelmaties nikianas8Ο Πρόεδρος στον εξαιρετικό λόγο του, ευχαρίστησε και αυτός με την σειρά του τον κόσμο και στην συνέχεια αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου την χρονιά που πέρασε ενώ με μια πολύ ωραία παραβολή, κάλεσε τα μέλη και τους κατοίκους του χωριού, να συμμετέχουν με όλες τους τις δυνάμεις στις δράσεις του Συλλόγου Επαγγελματιών Νικιάνας, για το καλό του χωριού και κατ’ επέκταση ολόκληρου του νησιού.

kopi pitas egaggelmaties nikianas9Αμέσως μετά ακολούθησε η απονομή τιμητικής πλακέτας στον Σπύρο Βρεττό (Μανιόλο) ο οποίος ήταν αυτός που είχε καθοδηγήσει την ομάδα των εθελοντών για την διάνοιξη του μονοπατιού στην πλαγιά των Σκάρων και δόθηκε έτσι η αφορμή στην διοργάνωση του επιτυχημένου αγώνα ορεινού τρεξίματος που διοργανώνει ο Σύλλογος.

kopi pitas egaggelmaties nikianas10Στην συνέχεια ο Σύλλογος τίμησε με απονομή πλακέτας τον απελθόντα πρόεδρο κ. Αντώνη Μανωλίτση ο οποίος υπήρξε ηγετική μορφή και πρόσφερε όλες του τις δυνάμεις για την επιτυχία των σκοπών του σωματείου.

kopi pitas egaggelmaties nikianas13Ο κ. Μανωλίτσης στην σύντομη ομιλία του, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε το νέο διοικητικό συμβούλιο για την τιμή που του έκανε, αλλά και για την εξαιρετική συνεργασία που είχαν όλο τα προηγούμενα χρόνια. Δεν παρέλειψε δε να υπενθυμίσει ότι θα είναι δίπλα στον σύλλογο όποτε του ζητηθεί, παρόλο τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

kopi pitas egaggelmaties nikianas7Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λευκάδας, εφημέριο της Νικιάνας π. Σωτήριο Τσάρκο, από τον εκπρόσωπο του Δημάρχου Λευκάδας, αντιδήμαρχο κ. Νικητάκη, από τον εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Γιάννη Λιβιτσάνο και τέλος από τον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου της Νικιάνας κ. Σπύρο Νίκα. Επίσης αναγνώστηκε επιστολή του Βουλευτή Λευκάδας κ. Θανάση Καββαδά, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων βρίσκονταν στην Αθήνα.

kopi pitas egaggelmaties nikianas14Με τις ευλογίες του π. Σωτήρη έγινε η κοπή της πίτας, την οποία οι παρευρισκόμενοι τίμησαν δεόντως!

kopi pitas egaggelmaties nikianas6Η εκδήλωση έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού η νεανική μπάντα “Quartetto Branello” σκόρπισε χαρούμενες μελωδίες στον χώρο, παίζοντας αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια!

Τέλος να αναφέρουμε ότι στην εκδήλωση υπήρξε όπως και τις προηγούμενες χρονιές, δωρεάν καφές Ηausbrandt, προσφορά της αντιπροσώπου κ. Αγάπης Χαραλάμπους

kopi pitas egaggelmaties nikianas1 kopi pitas egaggelmaties nikianas16 kopi pitas egaggelmaties nikianas2 kopi pitas egaggelmaties nikianas3 kopi pitas egaggelmaties nikianas4 kopi pitas egaggelmaties nikianas5

Προηγούμενο άρθροΚοπή πίτας της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών
Επόμενο άρθροΘάλασσα, αστέρια, βουνό και χιόνια