Αρχική Ειδήσεις Έξωση στο ξενοδοχείο ΙΟΝΙOΝ STAR στην Λευκάδα

Έξωση στο ξενοδοχείο ΙΟΝΙOΝ STAR στην Λευκάδα

0

ionion_star

Τι λένε στον Prisma 95,1 Γεράσιμος Λιβιτσάνος- Βασίλης Αραβανής.

 

Έξωση πραγματοποιήθηκε σήμερα λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι στο Ξενοδοχείο Ionian Star στην Λευκάδα παρουσία αστυνομικής δύναμης και του Δικαστικού Επιμελητή που ζήτησε την εκκένωση του κτηρίου, καθώς υπήρχε δικαστική απόφαση εξώσεως.

Οι ένοικοι του ξενοδοχείου αιφνιδιασμένοι, μάζευαν τα πράγματα τους και έψαχναν άλλο τρόπο διαμονής, ενώ έφυγαν και οι παίκτριες της ομάδας «Νίκη» που έμεναν στο ξενοδοχείο.

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΣ: Εφαρμόζω τις αποφάσεις του ΔΣ του ΤΑΟΛ
Επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο του ΤΑΟΛ κύριο Γεράσιμο Λιβιτσάνος ο οποίος ανέφερε στον Prisma 95,1 ότι εφαρμόζει τις αποφάσεις του ΔΣ με γνώμονα πάντα τα συμφέροντα των αγροτών, ενώ σε όσους τον κατηγορούν γιατί εφάρμοσε την απόφαση, απάντησε ότι θα τον κατηγορούσαν και για την απώλεια εσόδων από τα χρωστούμενα της Διοίκησης του ξενοδοχείου.
Επίσης υπογράμμισε ότι η απόφαση ήταν γνωστή πριν την 28η του Οκτώβρη, ωστόσο περίμεναν να περάσει η αργία για να μην δημιουργηθεί επιπλέον ταλαιπωρία.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΑΒΑΝΗΣ: Εφαρμόζεται μια απόφαση με παράνομο τρόπο για λόγους εκδικητικότητας και πονηρών υστεροβουλιών και ο νοών νοειτώ…

Επικοινωνήσαμε και με τον κύριο Βασίλη Αραβανή από το Ionian Star ο οποίος δήλωσε στον Prisma 95,1:

Η απόφαση της έξωσης είναι παράνομη και κόντρα στον νόμο, από την στιγμή που εκκρεμεί το δικαστήριο της αναστολής της απόφασης.
Όλα αυτά που συμβαίνουν είναι σε βάρος όλων των αγροτών και των εργαζομένων του ξενοδοχείου, έχουν εξοφληθεί όλα τα ενοίκια ύψους 170.000 ευρώ.
Στο ξενοδοχείο έχουν γίνει επενδύσεις άνω 1.600.000 ευρώ και η διοίκηση του ΤΑΟΛ έχει ήδη εισπράξει ενοίκια ύψους άνω των 2.000.000
Εφαρμόζεται μια απόφαση με παράνομο τρόπο για λόγους εκδικητικότητας και πονηρών υστεροβουλιών.. Ο νοών νοείτω…
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κύριος Αραβανής σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες πρέπει να καταβάλει το ποσό ύψους 4.800 ευρώ το οποίο υπολείπεται για τον τρέχοντα μήνα και θα πρέπει να εξοφληθεί μέχρι τέλος του Οκτώβρη.

Τα ερωτήματα ωστόσο είναι πολλά καθώς αυτή την στιγμή οι εργαζόμενοι παραμένουν στον αέρα, το ξενοδοχείο θα παραμείνει κλειστό μέχρι το δικαστήριο της αναστολής, ενώ σίγουρα το πλήγμα για το ξενοδοχείο, την φήμη και το brand name του θα είναι μεγάλο κάτι που σίγουρα θα πλήξει και την εικόνα του νησιού.

Προηγούμενο άρθροΗ Μαρίνα της Λευκάδας
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο της ΕΛΜΕ Λευκάδας