Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Γ΄ Εθνική: Τηλυκράτης – Διαγόρας Σεβαστής 2-0 (video)

Γ΄ Εθνική: Τηλυκράτης – Διαγόρας Σεβαστής 2-0 (video)

0

tili

Ο Τηλυκράτης ήταν ο νικητής στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής, καθώς με τέρματα του Κτενά και Μακρυγιάννη, επικράτησε κατά κράτος της ομάδας που μέχρι σήμερα είχε το απόλυτο των βαθμών, αλλά στο Δημοτικό Στάδιο της Λευκάδας, δεν έκανε και τις κλασσικές φάσεις. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, έχουν παράπονα από την διαιτησία του κ. Παναγιωτόπουλου.

Οι γηπεδούχοι του Ανδρέα Παντζιαρά, πήραν από το πρώτο λεπτό την πρωτοβουλία των κινήσεων και επιδίωξαν να πετύχουν το τέρμα που θα τους έβαζε μπροστά στο παιχνίδι. Από την άλλη οι πρωτοπόροι μέχρι τώρα του βαθμολογικού πίνακα, έψαχναν σε όλη την διάρκεια του αγώνα τον Μίμη Μπενίσκο, που τον είχαν αιχμή του δόρατος στην επίθεση, για να σπάσει τη μπάλα δεξιά ή αριστερά ή να κάνει κάποια ατομική προσπάθεια, όμως οι “κυανέρυθροι” είχαν και εκεί απαντήσεις.

Στο 10΄ λεπτό, ο Μακρυγιάννης απείλησε να σκοράρει από μακριά, όμως στο 34΄ ο Κτενάς ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με κεφαλιά του Δερμιτζόγλου και σουτ του Καρατζάογλου, όμως στο 45΄ ο Κοντογιάννης έβγαλε με εξωτερικό στο Μακρυγιάννη, με τον τελευταίο να περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του και να κάνει το 2-0, ενώ στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Κοντογιάννης θα μπορούσε να ανεβάσει και άλλο το δείκτη του σκορ.

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι γηπεδούχοι με το σκορ υπέρ τους οπισθοχώρησαν και έπαιξαν το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, ενώ οι φιλοξενούμενοι που πήραν μέτρα στο γήπεδο, δεν έφτασαν όμως με αξιώσεις ποτέ στα καρέ του Καραγκούνη και έτσι ο Τηλυκράτης πήρε μια σπουδαία νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι γεύτηκαν για πρώτη φορά τη γεύση της ήττας στο φετινό πρωτάθλημα.

Το φιλμ του παιχνιδιού

10΄ Μακρυγιάννη επιχειρεί ένα σουτ, μπλοκάρει ο Βασιλειάδης.

24΄ Κόρνερ ο Διαγόρας Σεβαστής, κεφαλιά Δημητρίου, άουτ η μπάλα.

34΄ Σέντρα από αριστερά, ο Κτενάς στην πορεία της μπάλας, η οποία περνάει την γραμμή και γίνεται το 1-0

40΄ Σέντρα από δεξία, κεφαλιά ο Δερμιτζόγλου άουτ.

43΄ Σέντρα από αριστερά με τον Λαγδάρη, η μπάλα φτάνει στον Καρατζάογλου, που με εξουδετερωμένο τον Καραγκούνη, το σουτ του πάει ψηλά άουτ.

45΄ Φοβερή έμπνευση του Κοντογιάννη, που με το εξωτερικό βγάζει τον Μακρυγιάννη στην πλάτη της άμυνας. Ο τελευταίος πέρνάει όποιο εμπόδιο βρίσκει μπροστά του, περνάει και τον Βασιλειάδη και κάνει το 2-0.

45+ Σέντρα από δεξιά, ο Σίδερης γυρίζει την μπάλα, ο Κοντογιάννης πετάγεται στην πορεία της μπάλας, όμως οι αμυντικοί του Διαγόρα, διώχνουν σε κόρνερ.

67΄ Σέντρα Μακρυγιάννη, ο Κοντογιάννη παίρνει την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, λίγο άουτ η μπάλα.

74΄ Ο Κοντογιάννης προσπαθεί να νικήσει από το κέντρο τον Βασιλειάδη.

78΄ Ο Μακρυγιάννης, “χορεύει” όλη την άμυνα, δίνει στον Ορφανό και σουτάρει

90΄ Βασίλιεβιτς σουτάρει, λίγο άουτ η μπάλα.

90+ Κόντρα για τον Τηλυκράτη, ο Ορφανός βγάζει τετ α τετ των Καταγή Σπύρο, που κάνει πλασέ και δε νικάει τον Βασιλειάδη,

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας) – Βοηθοί: Καλαμπόκης-Αντωνόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

Τηλυκράτης(Παντζιαράς): Καραγκούνης, Πολυχρωνάκης, Καταγής, Μπουρδούβαλης, Ιασωνίδης, Todorov, Βασιλείου(62’ Ορφανός), Κτενάς, Σίδερης, Μακρυγιάννης(85’ Γεωργάκης), Κοντογιάννης(80’ Περιστέρης)

Διαγόρας(Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Τάχος(46’ Σκλιοπίδης), Λαγδάρης, Δημητρίου, Τερζής, Καρατζαόγλου, Δεμερτζόγλου(70’ Σιδηρόπουλος), Τσιώμης, Μπενίσκος, Βασίλιεβιτς, Μυλωνάς(60’ Καράμπελας)

Πηγή: lefkadasportnews.gr

Δείτε την συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής και οι παίκτες του Τηλυκράτη.

Προηγούμενο άρθροΑ΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής
Επόμενο άρθροΜαζική συμμετοχή στις εκλογές του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Λευκάδας