Αρχική Ειδήσεις Η παρέλαση του 53ου Διεθνούς Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας

Η παρέλαση του 53ου Διεθνούς Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας

0

DSCN9843

Πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα (16/8/2015) κατά μήκος του πεζοδρόμου η εναρκτήρια παρέλαση των χορευτικών συγκροτημάτων που λαμβάνουν μέρος στο 53ο Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε, χειροκρότησε και φωτογράφισε τα χορευτικά συγκροτήματα, τα μέλη των οποίων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Η παρέλαση είχε πολύ καλό ρυθμό και ζωντάνια.

Στα αρνητικά της παρέλασης η απουσία διαχωριστικών μεταξύ χορευτών και πλήθους, που στην Κεντρική Πλατεία για παράδειγμα με δυσκολία οι χορευτές εκτελούσαν το πρόγραμμά τους, ενώ δεν έλειπαν κάθε τόσο και οι διερχόμενοι που περνούσαν δίπλα από τα συγκροτήματα και μπροστά από τους θεατές.

Την παρέλαση παρακολούθησε και ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Θεόδωρο Χαλικιά, τον Δήμαρχο Λευκάδας κ. Κων/νο Δρακονταειδή και τον Αντιδήμαρχο Λευκάδας κ. Θανάση Περδικάρη.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του 53ου Διεθνούς Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας [εδώ].

Ακολουθούν φωτογραφίες της Ειρήνης Βονιτσάνου από την παρέλαση.

Θα ακολουθήσει σε επόμενες αναρτήσεις επιπλέον πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την παρέλαση καθώς και από την Τελετή Έναρξης που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Ανοιχτό Θέατρο.

Προηγούμενο άρθροΟδυσσέας Νυδριού: Η Μονακό της Ελλάδας
Επόμενο άρθροΧαιρετισμός του Δημάρχου Λευκάδας στην έναρξη του 53ου Διεθνούς Φεστιβάλ Φολκλόρ