Αρχική Top Stories Κυπελλούχος ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας 2014-2015 ο Θρίαμβος Λούρου

Κυπελλούχος ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας 2014-2015 ο Θρίαμβος Λούρου

0

e305778052e84c0201fdb858bdb3be20_M

Μεγάλος νικητής του 34ου τελικού κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας αναδείχτηκε ο Θρίαμβος Λούρου μέσα στο κατάμεστο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” .

Σε μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου και  σε ένα παιχνίδι μεγάλων συγκινήσεων με πολλές φάσεις, δυνατά μαρκαρίσματα και ωραίο ποδόσφαιρο και από τις 2 ομάδες, η ομάδα του  Άρη Φερεντίνου που για πολλούς ήταν το αουτσάιντερ του παιχνιδιού κατάφερε με  μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά της να πάρει τη νίκη στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με σκορ 0-1 με γκολ του Ράπτη και αναδείχτηκε Κυπελλούχος ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας για τη σεζόν 2014-2015.

Το παιχνίδι είχε και κοινωνικό – φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού υπήρχε στην είσοδο του γηπέδου ένα κουτί προς ενίσχυση μιας άτυχης κοπέλας, ενώ όπως ενημερωθήκαμε και οι διαιτητές του αγώνα έδωσαν την αποζημίωση τους για το σκοπό αυτό.

28

Ο Πανλευκάδιος μπήκε πολύ δυνατά στην αρχή του παιχνιδιού, αφού στα πρώτα 5 λεπτά του αγώνα έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες με τον Μαλαμή να λέει όχι και να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του Λούρου.  Στο 6ο λεπτό έπειτα από δυνατή εκτέλεση φάουλ του Λέτσου, ο Τραμουλίδης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Μετά το 10ο λεπτο ο Θρίαμβος ισορρόπησε το παιχνίδι, χάνοντας και μια κλασική ευκαιρία με τον Πάνου, ο οποίος βρέθηκε μόνος του μπροστά από τον τερματοφύλακα του Πανλευκάδιου μη μπορώντας να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του. Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στα επόμενα λεπτά με δυνατά μαρκαρίσματα και την ομάδα του Λούρου να χάνει μια ακόμη ευκαιρία στο 27ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ναστούλη, ο Ράπτης από κοντά δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και στη συνέχεια το σουτ του Λέτσου έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Το παιχνίδι κύλησε ομαλά στα επόμενα λεπτά με το ημίχρονο να βρίσκει τις 2 ομάδες  ισόπαλες  με σκορ 0-0.

91

 

Ο Λούρος μπήκε φουλ  επιθετικά στο 2ο ημίχρονο και θέλοντας να ξεκαθαρίσει από νωρίς τις προθέσεις του στο 50ο λεπτό, ο Μπόμπορης που είχε περάσει πριν ένα λεπτό στο παιχνίδι, μετά από  σουτ του Ράπτη παίρνει την ασίστ και σουτάρει σε κενή εστία, χάνοντας μια κλασικότατη ευκαιρία.  Φανερά ανεβασμένη η ομάδα του Θρίαμβου Λούρου και συνεχίζοντας να πιέζει στην εστία του Τραμουλίδη  χάνει ακόμα μια ευκαιρία στο 62ο λεπτό μετά από οργανωμένη επίθεση, με τον τερματοφύλακα του Πανλευκάδιου να διώχνει νευρικά σε κόρνερ. Στο 69ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζιάκου, ο Λέτσος για τον Λούρο με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ και στο 76ο λεπτό ο Κοκόλης του Πανλευκάδιου μέσα από την περιοχή σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Μαλαμή. Ωραίο παιχνίδι με πολλές κλασικές ευκαιρίες και από τις 2 ομάδες με τον Πανλευκάδιο να παίζει πιο τεχνικά αλλά πιο υποτονικά από το 1ο ημίχρονο και τον Λούρο να πιέζει κάνοντας ένα δυνατό και παθιασμένο για τη νίκη 2ο ημίχρονο.

 

Στο 86ο λεπτό ο Πανλευκάδιος χάνει την πιο κλασική ευκαιρία να σηκώσει το κύπελλο όταν μετά από δοκάρι του Πετούση, ο Μπαλάφας βάζει το γκολ αλλά αλλά ο β΄ βοηθός του αγώνα κ Τριανταφύλλου είχε σηκώσει τη σημαία του για οφσάιντ με το παιχνίδι να αγριεύει. Και ενώ το παιχνίδι έδειχνε να οδηγείται στην παράταση στο 91ο λεπτό και ενώ είχαμε μπει στις καθυστερήσεις του αγώνα ο πολύ καλός αγωνιστικά Ράπτης, λυτρώνει την ομάδα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, με τον Τραμουλίδη να μην μπορεί να συγκρατήσει τη μπάλα,  και χαρίζοντας το κύπελλο στην ομάδα του Λούρου.

Μετά τη λήξη του τελικού, επικράτησε ένταση με την ομάδα της Λευκάδας να έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία ιδιαίτερα για τη φάση του οφσάιντ, καθυστερώντας για λίγο την απονομή ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν μετάλλια και στις 2 ομάδες, ενώ η ομάδα του Άρη Φερεντίνου σήκωσε το κύπελλο μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς.

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Τραμουλίδης, Μπαλή, Τσελάι, Καταγής, Βλάχος, Φλούδας (56΄ Καλογερής), Κοκόλης Χ.Ζ., Στεργιώτης, Μπαλάφας, Ορφανός, Κοκόλης Χ.Σ. (74΄ Πετούσης). .

Θρίαμβος Λούρου (Άρης Φερεντίνος): Μαλαμής, Σάκκος, Λιόντος, Πάνου, Τζιάκος Δ., Λέτσος, Ναστούλης (66΄ Φέκκας), Νίκου, Γκολάκου (33΄ Κώστας), Ράπτης, Ζάκκας (49΄ Μπόμπορης).

Διαιτητής: Ρίππης Μιχάλης,

Βοηθοί: Τσόγκας Άγγελος-Τριανταφύλλου Παναγιώτης,

Τέταρτος διαιτητής: Ζιώγας Θανάσης.

Δείτε 233 φωτογραφίες από τον αγώνα [εδώ] από το prevezatoday, από το οποίο αντλήθηκε το ρεπορτάζ.

Προηγούμενο άρθροΠυροσβεστική Υπηρεσία Λευκάδας: θεωρητική & πρακτική εκπαίδευση στον απεγκλωβισμό τραυματία τροχαίου ατυχήματος
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του Βουλευτή Λευκάδας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας