Αρχική Top Stories Μ. Μελάς: Ο κ. Λιβιτσάνος πρέπει μέχρι τέλος Ιουνίου να ανοίξει το...

Μ. Μελάς: Ο κ. Λιβιτσάνος πρέπει μέχρι τέλος Ιουνίου να ανοίξει το Ionion Star αλλιώς πάμε σε έκτακτη ΓΣ

0

ionion_star

Για την Γενική Συνέλευση του ΤΑΟΛ η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23-05-2015 κάτω από κλίμα έντονης αντιπαράθεσης μίλησε στον Prisma 95,1 o αντιπρόσωπος Μάκης Μελάς.

 

Ο κύριος Μελάς στην αρχή της ομιλίας του ανέφερε ότι είναι ευχάριστες οι εξελίξεις όσον αφορά το Οινοποιείο καθώς θα διεξαχθεί νέος διαγωνισμός. Όπως ανέφερε αποφασίστηκε η δημοσίευση της διακήρυξης με ημερομηνία λήξεως διαγωνισμού τα μέσα Σεπτεμβρίου.

 

Ο κος Μελάς πρότεινε τα ενοίκια που θα προκύψουν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή νέου Οινοποιείου και για την απόδοση του 20% της άξιας των σταφυλιών που παρακρατούσαν, σε βάρος των αμπελουργών στην Εξάνθεια, Εγκλουβή και Καρυά, παλιές διαχειρίσεις του ΤΑΟΛ.

makis-melas

Επαναλειτουργία Ionian Star

 

Σύμφωνα με τον κύριο Μελά, οι προτάσεις του κυρίου Λιβιτσάνου ήταν δύο, ή να τον λειτουργήσει ο Συνεταιρισμός, ενώ τα πράγματα του ξενοδοχείου τελούν υπό μεσεγγύηση και εκκρεμούν του κόσμου τα δικαστήρια, ή να γίνει καινούρια διακήρυξη γα το ξενοδοχείο. Ο πρόεδρος ισχυρίστηκε ότι το ξενοδοχείο μπορεί να λειτουργήσει από τον ίδιο τον Συνεταιρισμό και ότι είναι εφικτό σε λίγες εβδομάδες να έχει πάρει άδεια από τον ΕΟΤ.

Αυτό που επίσης ανέφερε είναι ότι κατατέθηκε πρόταση από αντιπροσώπους βασιζόμενοι στον ισχυρισμό του προέδρου ότι μπορεί σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να διασφαλίσει αδειοδότηση, να δοθεί προθεσμία και σε αυτόν και στη διοίκηση μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Εάν δεν καταφέρει να έχει πραγματοποιήσει το συγκεκριμένο στόχο την επομένη μέρα θα συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση για να αποφασισθεί το μέλλον του ΤΑΟΛ και του Ionion Star.

 

Ο κύριος Μελάς ανέφερε ότι κατά την διάρκεια της θυελλώδους συνέλευσης υποβλήθηκε και πρόταση μομφής εναντίων του προέδρου που δεν συζητήθηκε για να μην βρει δικαιολογία ο κύριος Λιβιτσάνος να μην φέρει τα έγγραφα ότι μπορεί να ανοίξει το Ξενοδοχείο μέχρι τέλος του επόμενου μήνα.

Πηγή: lefkadatoday.gr

Προηγούμενο άρθροΕνδιαφέρουσα η 1η συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης και Στοχασμού
Επόμενο άρθροΣτις 4 Ιουνίου η Πανιόνια κινητοποίηση για τη δημόσια υγεία