Αρχική Ειδήσεις Μαριάνα Καρφάκη: ” H Λευκάδα πρέπει να ξεχάσει τις απευθείας αναθέσεις”

Μαριάνα Καρφάκη: ” H Λευκάδα πρέπει να ξεχάσει τις απευθείας αναθέσεις”

0

10177890_289963947827205_5149776585645493514_n

Την κατηγορηματική της άρνηση στο θέμα των απευθείας αναθέσεων εξέφρασε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο η δημοτική σύμβουλος Μαριάννα Καρφάκη.

«Η Λευκάδα πρέπει να ξεχάσει την απ’ ευθείας ανάθεση όσο επείγον και αν είναι το έργο», ανέφερε στα πλαίσια της συζήτησης του θέματος για την έγκριση μελέτης της «ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ» προϋπολογισμού 12.000,00 € με ΦΠΑ.

Μάλιστα ανέφερε ότι για αυτό το σημαντικό θέμα αναμένεται να αναλάβουν σύντομα καθώς όπως είπε από τα μικρά και τα λίγα ξεκινάνε οι “εκπτώσεις” από τις αρχές μας.

Λίγο νωρίτερα ο Δήμαρχος Λευκάδας ανέφερε ότι η στάση τους είναι γνωστή στο θέμα των απευθείας αναθέσεων, λέγοντας ότι μία είναι στην περιοχή μας η εταιρεία που παράγει άσφαλτο.

 

«Οι εργολάβοι όλοι κουβεντιάζουν με αυτόν που παράγει άσφαλτο καθημερινά και η τιμή μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερη  καθώς οι  πιέζουν αυτον που την παράγει για να πετύχουν περεταίρω έκπτωση.» συμπλήρωσε η κυρία Καρφάκη.

Είχε προηγηθεί και η διαφωνία του Σπύρου Μαργέλη λίγο νωρίτερα , ωστόσο καλωσόρισε την εισήγηση καθώς όπως ανέφερε θα δώσει λύση στους πολίτες, λέγοντας ότι θα πρέπει να γίνει δημοπρασία και πρόχειρος διαγωνισμός κάτι που βρήκε αντίθετο τον Δήμαρχο Λευκάδας, καθώς το θέμα επείγει, κάτι στο οποίο ήταν κατηγορηματικός.

Ακούστε το απόσπασμα:

Πηγή: lefkadatoday.gr

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζει αήττητη η Νίκη Λευκάδας!
Επόμενο άρθροΔιαμαρτυρία Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων προς τη ΝΕΡΙΤ