Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Μαζί με τον ΕΟΣ Πρέβεζας στη νότια Λευκάδα

Μαζί με τον ΕΟΣ Πρέβεζας στη νότια Λευκάδα

0

foto-ponti19

Εντυπωσιακή η θέα προς τη Βασιλική.

 

Την περασμένη Κυριακή 12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η εξόρμηση του ΕΟΣ Πρέβεζας στη νότια Λευκάδα. Περίπου 80 άτομα απόλαυσαν τις ομορφιές του φθινοπώρου και την εκπληκτική θέα προς τον κάμπο και τον κόλπο της Βασιλικής.

 

Η πορεία ξεκίνησε από τη θέση «Καλομπόρο» μεταξύ Κομηλιού και Άγιου Πέτρου, ενώ τα ζεστά χρώματα της ανατολής είχαν ήδη μαγέψει τους συμμετέχοντες.

 

Ο ιστορικός χώρος των «Γερμανικών» αποτέλεσε μια από τις στάσεις ενώ οι πεζοπόροι ήδη είχαν ενημερωθεί για το στρατόπεδο που υπήρχε εκεί στην κατοχή. Δείτε περισσότερα [εδώ].

 

Επόμενος προορισμός ήταν το «Μέγα Βουνό», απ’ όπου η θέα ήταν καθηλωτική. Στη συνέχεια από το ιστορικό μονοπάτι «Βόλτες Αθανίου», που πρόσφατα καθάρισαν μέλη του ΕΟΣ Πρέβεζας και φίλοι του συλλόγου από τον Άγιο Πέτρο, οι πεζοπόροι κατέβηκαν στην Πόντη απολαμβάνοντας το μαγευτικό τοπίο. Στο τέλος της διαδρομής κάποιοι επέλεξαν να κολυμπήσουν και κάποιοι να πιούν τον καφέ τους στην όμορφη Βασιλική.

 

Επόμενη εξόρμηση του ΕΟΣ Πρέβεζας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 18 και 19 Οκτωβρίου στο όρος Πάικο στα σύνορα των νομών Πέλλας και Κιλκίς, όπου ήδη η συμμετοχή από τη Λευκάδα είναι μεγάλη.

Δείτε φωτογραφίες του κ. Βαγγέλη Τόκα, τον οποίο και ευχαριστούμε για την παραχώρηση.

Δείτε φωτογραφίες της Ειρήνης Βονιτσάνου

Προηγούμενο άρθροΤα γερμανικά σπίτια στον Άγιο Πέτρο
Επόμενο άρθροΈναρξη συνάξεων μελέτης της Αγίας Γραφής