Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Νίκη Λευκάδας: Ήττα στις λεπτομέρειες από τον Πρωτέα Βούλας

Νίκη Λευκάδας: Ήττα στις λεπτομέρειες από τον Πρωτέα Βούλας

0

Το πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, απόρροια της μεγάλης αγωνιστικής απραξίας, ήταν η βασική αιτία που ήρθε η ήττα από τον Πρωτέα Βούλας στον εξ αναβολής αγώνα της 9ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 71-67 και χωρίς την Δήμητρα Καμπουράκη, που δεν ταξίδεψε στην Αθήνα λόγω ενός τραυματισμού στον δικέφαλο, πάλεψε στο δεύτερο ημίχρονο, ανέτρεψε το -14, αλλά δεν μπόρεσε να φανεί συγκεντρωμένη στα τελευταία δευτερόλεπτα και ηττήθηκε από το σύνολο του Αλέκου Δάγλα. Στο παιχνίδι τραυματίστηκε και η Βικτώρια Γούναρη και θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τον αγώνα με τον Αθηναϊκό.

Τα δεκάλεπτα: 26-18, 46-36, 60-51, 71-67

Πρωτέας Βούλας (Δάγλας): Καρλάφτη 5, Γουάιτ 12, Τσιχλάκη, Σπυριδοπούλου 13, Κολλάτου 9, Ράτζα 2, Σκρμπά 17, Νικολοπούλου 10, Κορρέ, Χατζηγιακουμή 3, Αναστασοπούλου, Χατζηβασιλείου

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Χαιριστανίδου 5, Τελίδου 12, Μπράουν 14, Στάρα 16, Γούναρη 10, Ψυχογιού 6, Παπαδοπούλου, Δεληγιάννη 4

Ο προπονητής της Νίκης κ. Δουβίτσας ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα: «Εμείς ήρθαμε στην Αθήνα για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δε δείξαμε κάτι τέτοιο, μπήκαμε πολύ χαλαροί. Η μόνη δικαιολογία που υπάρχει είναι η μεγάλη διακοπή που είχε το πρωτάθλημα και η ταλαιπωρία που υπέστη η ομάδα από το Σάββατο και μετά. Αυτό που κρατάμε είναι η αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο. Από αύριο πρέπει να δουλέψουμε για το ματς με τον Αθηναϊκό και σίγουρα αν παίξουμε όπως σήμερα δεν έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε την Κυριακή»

Προηγούμενο άρθροΛειτουργούν κανονικά την Πέμπτη 12/1/2017 και οι δομές του Δήμου Λευκάδας
Επόμενο άρθροΠάμε μια βόλτα στα χιονισμένα Ρεκατσινάτα;