Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός ΝΟΛ: Αποτελέσματα Αγώνα Ανοικτής Θαλάσσης “Αι Νικόλα”

ΝΟΛ: Αποτελέσματα Αγώνα Ανοικτής Θαλάσσης “Αι Νικόλα”

0

2

Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας, όπως κάθε χρόνο, έκλεισε την αγωνιστική του χρονιά, τιμώντας τον προστάτη των Ναυτικών, του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος, με τον Αγώνα Ανοικτής Θαλάσσης «ΑΙ ΝΙΚΟΛΑ» που διοργάνωσε την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου 2016.

Στον αγώνα συμμετείχαν 12 σκάφη. Στην κατηγορία ORC συμμετείχαν 6 σκάφη από τους ομίλους Α.Ο. Ιθάκης (ΜΕΛΙ), Ι.Ο. Δυτικής Ελλάδος (ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ, ΝΙΟΒΗ) και Ν.Ο. Λευκάδας (KORONI II, LEONA, GIERIAN). Στην κατηγορία Cruiser συμμετείχαν τα σκάφη IZOLA, BOCA LUPO, SHUBA, COCOBIL, ΜΑΘΡΑΚΙ & PHOINIX.

Η εκκίνηση δόθηκε από το λιμάνι της Λυγιάς στις 11:00 το πρωί, τα σκάφη είχαν κατεύθυνση νοτιοανατολικά και ανατολικά προς τη νήσο Άι Νικόλα, καβατζάρισμα της νήσου Άι Νικόλα, κατεύθυνση δυτικά και βορειοδυτικά, με γραμμή τερματισμού στη Λυγιά.

Οι καλές συνθήκες αέρα που επικράτησαν βοήθησαν να διεξαχθεί ο αγώνας των 9 ν.μ. σε πολύ σύντομους χρόνους και να αποζημιωθούν όλα τα πληρώματα.

Η απονομή στις κούπες για την κατηγορία ORC: 1ο LEONA, 2ο ΜΕΛΙ, 3ο GIERIAN και αντίστοιχα για την κατηγορία Cruiser: 1ο BOCA LUPO, 2ο COCOBIL, 3ο SHUBA, έγινε το απόγευμα, όπου όλα τα πληρώματα ανανέωσαν το ραντεβού τους για την νέα χρονιά.

Χρόνια πολλά και καλούς αέρηδες σε όλους τους ναυτικούς και τους ιστιοπλόους.

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήρια επιστολή του Ιατρού Παρασκευά Θ. Γεωργίου προς την Δόξα
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας για την Απεργία στις 8 Δεκεμβρίου