Αρχική Top Stories Ο Δήμος Λευκάδας καλείται να πληρώσει 448.000 ευρώ για αποζημιώσεις δικαστικών αποφάσεων

Ο Δήμος Λευκάδας καλείται να πληρώσει 448.000 ευρώ για αποζημιώσεις δικαστικών αποφάσεων

0

agora-pezodromos

Ο Δήμος Λευκάδας καλείται να πληρώσει αποζημίωση 108.000 ευρώ που αφορά την πεζοδρόμηση της κεντρικής αγοράς το 1991!!!

 

Με αφορμή την ερώτηση του Σπύρου Μαργέλη για ποιο λόγο το ποσό αποζημιώσεων δικαστικών αποφάσεων ανέρχεται στα 448.000 ευρώ, ο Δήμαρχος Κώστας Δρακονταειδής απάντησε ότι το ποσό είναι μικρό, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι πριν δυο μέρες έσκασε μια από τις βόμβες που αφορά την 8ης Μεραρχίας εκεί που ήταν παλιά η λαϊκή. Ο Δήμαρχος έκανε αναφορά για απόφαση Αρείου Πάγου εκτιμώντας το ποσό που πρέπει να πληρώσει ο Δήμος στα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Αυτό που προξένησε εντύπωση είναι ότι αναφέρθηκε και σε άλλη υπόθεση του 1991 και την πεζοδρόμηση της κεντρικής αγοράς. Συγκεκριμένα είπε ότι το τότε Δημοτικό Συμβούλιο δεν είχε εγκρίνει τους απολογιστικούς πίνακες με το ύψος της αποζημίωσης που πρέπει να καταβάλει ο Δήμος να ανέρχεται στα 108.000 ευρώ.

Την στιγμή εκείνη κάποιος πολίτης φώναξε «το 1991 ποιος ήταν Δήμαρχος» με αποτέλεσμα την αντίδραση του Σπύρου Μαργέλη που για άλλη μια φορά αναφέρθηκε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου λέγοντας ότι αν είχε ασχοληθεί δεν θα έπαιρνε τον λόγο, λέγοντας ότι θα πρέπει να εξηγήσουν στον κύριο περί τίνος πρόκειται και εξηγώντας πως αν κάθε φορά που ο Δήμος έχει διαφορά με κάποιον εργολάβο πρέπει να πληρώνει τότε να μην πάμε ποτέ ξανά στα δικαστήρια. Επίσης εγκάλεσε τον πρόεδρο καθώς δεν μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει και να μην αντιδρά, με τον κύριο Γιωργάκη να του απαντάει ότι δεν μπορεί να κάνει τον χωροφύλακα.

Πηγή: lefkadatoday.gr

Προηγούμενο άρθροΑντ. Δουβίτσας: Ο Εμπορικός Σύλλογος στηρίζει τον Δήμο στην προσπάθεια του να μπει τάξη στο νησί
Επόμενο άρθροΕπανάληψη της θεατρικής παράστασης των Σκάρων τη Δευτέρα του Πάσχα