Αρχική Ειδήσεις Παραίτηση “Βόμβα” του αντιδημάρχου Γιώργου Κούρτη

Παραίτηση “Βόμβα” του αντιδημάρχου Γιώργου Κούρτη

0

koyrtis-giorgosΝέα παραίτηση μέσα στην εβδομάδα;

Η είδηση κυκλοφορούσε εδώ και μέρες για επικείμενη ηχηρή παραίτηση στην παράταξη Δρακονταειδή, ωστόσο δεν υπήρχε τίποτα χειροπιαστό όσον αφορά το όνομα.

Η σημερινή παραίτηση του αντιδημάρχου Γιώργου Κούρτη ωστόσο είναι γεγονός και μπορεί να αποδίδεται σε προσωπικούς λόγους,παρόλα αυτά, δημιουργεί πονοκέφαλο στον Δήμαρχο Κώστα Δρακονταειδή, καθώς έρχεται λίγες μέρες μετά από το λευκό και την αποστασιοποίηση τόσο του Ηλία Κοντογεώργη καθώς και του αντιδημάρχου Ελλομένου Πανο Γουρζή στο θέμα του εξορθολογισμού των τιμολογίων ύδρευσης .

Τα τρία αυτά ονόματα αποτέλεσαν τον πυλώνα του ανεξάρτητου ψηφοδελτίου της παράταξης Δρακονταειδή, μη ανήκοντας στον στενό κομματικό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ, σηματοδοτώντας την διεύρυνση που επιθυμούσε ο νυν δήμαρχος .

Εύλογα μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί αν το πουλόβερ του ανεξάρτητου ψηφοδελτίου ξηλώνεται, καθώς μπορεί ο κύριος Κούρτης να επικαλείται προσωπικούς λόγους, η απόσταση απόψεων ωστόσο των τριών δημοτικών συμβούλων δείχνει ότι σε σημαντικά ζητήματα υπάρχουν διαφωνίες με αποτέλεσμα η δημοτική παράταξη να έχει βραχυκυκλώσει επικοινωνιακά.

Δεν είναι τυχαίο που στην σημερινή του συνέντευξη στον Prisma 95,1 ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Κοντογεώργης με αφορμή στην κριτική του για τον τρόπο που η δημοτική αρχή χειρίστηκε το θέμα του εξορθολογισμού των τιμολογίων, ανέφερε ότι υπήρχε έλλειμμα ενημέρωσης και κακού συντονισμού.

Μάλιστα πληροφορίες ανεπιβεβαίωτες θέλουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας να ακολουθεί και άλλη παραίτηση δημοτικού συμβούλου, που θα ταράξει τα νερά.

Το επόμενο διάστημα σίγουρα θα μας βοηθήσει να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα.

Ακούστε τις τοποθετήσεις τους στο θέμα του εξορθολογισμού των τιμολογίων ύδρευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής στο Prisma951.gr από όπου αντλήθηκε το ρεπορτάζ.

Προηγούμενο άρθροΦωτογραφίες & βίντεο από τα θυρανοίξια του ΙΝ Αγ. Αικατερίνης Κατωχωρίου
Επόμενο άρθροΠαρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Ζαφειρούδης από τον πάγκο της Δόξας