Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Πρωταθλητής της Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ο Αχέρων Καναλακίου

Πρωταθλητής της Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ο Αχέρων Καναλακίου

0

d69bc6379770c563410635e3bb590d00_M

Στέφθηκε πρωταθλητής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου την Κυριακή 19 Απριλίου 2015 και ώρα 17:00 στο γήπεδο Καναλακίου αφού κατάφερε να διαφυλάξει το πολύτιμο 1-1 απέναντι σε έναν ιδιαίτερα μαχητικό Π.Σ Πρέβεζας σε ένα δυνατό παιχνίδι με σκληρά μασκαρίσματα και πείσμα για τη νίκη από τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων.

Η ομάδα του Βέκιου προηγήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό  με έξοχο πλασέ του Γκόλια, όταν μετά από κακό διώξιμο της άμυνας του Π.Σ Πρέβεζας βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Κώτση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 1-0. Στο 31ο λεπτό ο Λουκούμης σουτάρει δυνατά 6 μέτρα έξω από την περιοχή με τον Κώτση να διώχνει νευρικά σε κόρνερ. Η ομάδα του Γκαρτζονίκα έχασε μια κλασική ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 36ο λεπτό όταν μετά από πάσα του Γιοβάνη, ο σκόρερ των 2 προηγούμενων παιχνιδιών μπαράζ Παληογιάννης πιάνει ένα αριστερό μονοκόμματο σουτ που περνάει μόλις λίγο άουτ. Η Πρέβεζα συνέχισε να πιάνει λύσεις να ισοφαρίσει και χάνει μια ακόμη καλή ευκαιρία στο 44ο λεπτό με τον Παληογιάννη , που μετά από σέντρα ακριβείας του Μάκη Χ. τον βρίσκει στην περιοχή του πέναλτι και η κεφαλιά του περνάει λίγο άουτ πάνω από το δοκάρι του Καραπιπέρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Π.Σ Πρέβεζας μπήκε αποφασισμένος να χτυπήσει το παιχνίδι και μόλις στο 57ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με δεξί δυνατό συρτό σουτ του Μπάτσου έξω από τη μεγάλη περιοχή. Τα αίματα άναψαν μετά την ισοφάριση, με τους παίχτες του Καναλακίου να προσπαθούν να διαφυλάξουν το πολύτιμο 1-1, απέναντι σε μια Πρέβεζα που με μεγαλύτερη κατοχή μπάλας, δημιουργούσε φάσεις ψάχνοντας το γκολ της νίκης. Στο 70ο λεπτό ένας διαπληκτισμός στο άουτ που προθερμαίνονταν οι παίχτες της Πρέβεζας ανάμεσα στον αναπληρωματικό Σκαμνέλο και τον Σιώρο από το Καναλάκι με τον Αλεξανδρόπουλο να δείχνει και στους 2 κίτρινη κάρτα. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και στις 2 εστίες. Ο Π.Σ Πρέβεζας συνέχισε να πιέζει χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει το πολυπόθητο γκολ με τον Αλεξανδρόπουλο να σφυρίζει την λήξη του αγώνα και τον Αχέρων Καναλακίου να είναι πρωταθλητής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας και να προχωράει στη διαδικασία των μπαράζ για την άνοδο στη Γ Εθνική.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα δημιουργήθηκαν εντάσεις ενώ ο αγώνας στιγματίστηκε όταν στην αρχή νεαρός φίλαθλος του Αχέρων Καναλακίου τραυματίστηκε από κροτίδα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Διαιτητής: Αλέκος Αλεξανδρόπουλος

Βοηθοί: Κώστας Ποντίκης – Άγγελος Τσόγκας

Τέταρτος διαιτητής: Αλέκος Σπυράκος.

ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ( ΒΕΚΙΟΣ Ν.): ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ, ΝΟΝΑΣ (ΛΑΓΟΣ), ΜΠΑΚΑΣ, ΜΗΤΣΗΣ, ΜΗΤΣΗΣ, ΤΣΟΥΓΚΑΡΗΣ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ), ΛΟΥΚΟΥΜΗΣ, ΤΖΙΜΑΣ, ΓΚΟΛΙΑΣ (ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ), ΤΖΙΜΑΣ, ΣΙΩΡΟΣ.

Π.Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ( ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ Β.): ΚΩΤΣΗΣ, ΝΙΚΟΥ (ΠΑΣΧΟΣ), ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ, ΜΠΑΤΣΟΣ, ΧΑΙΔΑΚΗΣ, ΔΗΜΑΣ Θ. (ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ), ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ, ΔΗΜΑΣ Χ., ΓΙΟΒΑΝΗΣ.

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο prevezatoday.gr από όπου και αντλήθηκε το ρεπορτάζ.

Προηγούμενο άρθροΤι αλλάζει από φέτος το καλοκαίρι στις παραλίες
Επόμενο άρθροΤο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας