Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συγκέντρωση ρουχισμού & ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στη Μυτιλήνη

Συγκέντρωση ρουχισμού & ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στη Μυτιλήνη

0

ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Το Τοπικό Τμήμα Νυδριού του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού από σήμερα 8/9 και ως Δευτέρα 14/9 θα πραγματοποιήσει προσπάθεια συλλογής -κυρίως ρουχισμού- για τους πολεμικούς μετανάστες της Μυτιλήνης και συνάμα βοήθεια στους εθελοντές της ΜΚΟ Αγκαλιάς.

Παρακαλείστε να χωρίσετε τα ρούχα που θέλετε να δώσετε ανα σετ σε ξεχωριστή σακούλα π.χ παντελόνι – μπλούζα , να κλείσετε τη σακούλα και απ έξω να γράψετε τι είναι και για ποιό φύλο προορίζεται (π.χ αγόρι 2 ετών παντελόνι μπλούζα),έτσι θα μπορούν οι εθελοντές να βλέπουν αμέσως αυτό που χρειάζονται και να το δίνουν χωρίς να το πιάνουν κ να το αφήνουν πολλά χέρια, και στο τέλος να γίνεται σκουπίδι. Αν έχετε να προσθέσετε σε κάθε σετ ένα ζευγάρι κάλτσες, βρακί ή καπέλο τόσο το καλύτερο. Είναι προτιμότερο να φτιάξετε 1-2 σετ και να μας τα φέρετε παρά μια σακούλα ανακατεμένα πράγματα.
Εκτός των άλλων, τα πράγματα που είναι απαραίτητα -εκτός ρουχισμού- είναι τα εξής : κρέμες, γάλατα για βρέφη, πάνες νο 2,3,4 , παυσίπονα – αντιπυρετικά για ενήλικες και κονσέρβες (εκτός χοιρινού λόγω θρησκείας)

Για τους ενδιαφερόμενους τηλ. Επικοινωνίας:

6982236026 Ιωάννα
6946813573 Ελίνα

Σημαντική βοήθεια αποτελεί ακόμη και η γνωστοποίηση/κοινοποίηση της προσπάθειας αυτής.

Προηγούμενο άρθροΟ Σύλλογος Ρωσόφωνων Λευκάδας παρουσιάζει τον Ιταλό συγγραφέα Alberto Diso
Επόμενο άρθροΠρώτη προπόνηση της αγωνιστικής ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου