Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συμμετοχή Επιμελητήριου Λευκάδας στην έκθεση Greece the wedding destination

Συμμετοχή Επιμελητήριου Λευκάδας στην έκθεση Greece the wedding destination

0

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι έλαβε μέρος με μεγάλη επιτυχία με δικό του περίπτερο στην έκθεση Greece the wedding destination στο πλαίσιο της Bridal Expo.

Η Bridal Expo αποτελεί μια μοναδική έκθεση γάμου και βάφτισης που διοργανώνεται κάθε Ιανουάριο. Η έκθεση έλαβε χώρα τις 14-16 Ιανουαρίου 2017, στο ωραιότερο κτήριο της Αθήνας, το Ζάππειο Μέγαρο.

Στόχος της συμμετοχής αυτής του φορέα είναι η προβολή της Λευκάδας ως κορυφαίο Ελληνικό προορισμό για τη διοργάνωση γάμων, βαφτίσεων και γαμήλιων ταξιδιών από μελλόνυμφους της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το ειδικό τμήμα που προβάλει την Ελλάδα σαν γαμήλιο προορισμό συγκεντρώνει το ενδιαφέρον μελλονύμφων, wedding planners, επίσημων φορέων και δημοσιογράφων. Το τμήμα αυτό στα πλαίσια της έκθεσης ξεκίνησε το 2016 με μεγάλη επιτυχία όπου παρουσιάστηκαν 12 γαμήλιοι προορισμοί και φέτος όπως αναμένονταν είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και απήχηση.

Αποτελεί μεγάλη πρόκληση να γίνει η Ελλάδα ο απόλυτος γαμήλιος προορισμός και να αναδειχθεί ο «γαμήλιος τουρισμός» στο νησί μας. Στο περίπτερο της Λευκάδας δέσποζε το μπλε χρώμα και φωτογραφίες με τη φυσική ομορφιά του νησιού μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση σε αυτό όπως διαπιστώθηκε ήταν ιδιαίτερα αυξημένη σε σχέση με τα περίπτερα των άλλων προορισμών, γεγονός που πιστοποιεί για μια ακόμη φορά αφενός μεν ότι το Επιμελητήριο έκανε αρκετά καλή δουλειά αφετέρου δε ότι η Λευκάδα αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό με πολλές προοπτικές.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγούμενο άρθροΚοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πηγαδισάνων
Επόμενο άρθροΕγκρίθηκε η συνέχιση λειτουργίας των Ολιγομελών Τμημάτων της Β΄ Λυκείου Καρυάς