Αρχική Ειδήσεις Σωτ. Σκιαδαρέσης: Δεν ξέρω αν θα θέσω υποψηφιότητα για πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Σωτ. Σκιαδαρέσης: Δεν ξέρω αν θα θέσω υποψηφιότητα για πρόεδρος του Επιμελητηρίου

0

skiadaresis-sotiris

Ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Λευκάδας, Σωτήρης Σκιαδαρέσης μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 95,1 με τον Παναγιώτη Κουνιάκη με αφορμή τη βράβευση επιμελητηρίου, ενώ ταυτόχρονα έκανε λόγο για την επιστολή που δόθηκε στην δημοσιότητα από τον εμπορικό σύλλογο Λευκάδας, όπου αναφέρει ότι ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας αποσκοπεί στην αποκλειστική προβολή του Επιμελητηρίου μη ενημερώνοντας τους για την εκδήλωση του παραεμπορίου αλλά αποκλείοντάς τους συγχρόνως  και από άλλες συναντήσεις, το όποιο δηλώνει την απαξίωση του κ. Σκιαδαρέση για τους υπόλοιπους επαγγελματικούς και εμπορικούς φορείς.

Αρχικά ο πρόεδρος ενημέρωσε για τα ευχαρίστα νέα που αφορούσαν τοδεύτερο βραβείο του επιμελητήριου που απονεμήθηκε στην κατηγορία Travel & Transportation για την υποψηφιότητα «Αύξηση εισερχόμενου τουρισμού στη Λευκάδα, που επιτεύχθηκε με την σύνδεση νέων αεροπορικών συνδέσεων και την ένταξη της Λευκάδας για πρώτη φορά σε πρόγραμμα κρουαζιέρας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην «παρεξήγηση» που πρόεκυψε, όπως σχολίασε, με τον εμπορικό σύλλογο Λευκάδας και έδωσε τη δική του απάντηση: « Αφενός δεν απαξιώνω κανέναν φορέα και αφετέρου ποτέ δεν θελήσαμε να αποκρύψουμε από τον εμπορικό σύλλογο ή από άλλους συλλόγους αυτήν την  εκδήλωση, δεν είναι στο χαρακτήρα μας . Το ζήτημα που προκύπτει είναι το εξής, φτιάξαμε δυο επιστολές, η πρώτη για τα ΜΜΕ και τα μέλη του επιμελητηρίου, ενώ η δεύτερη θα αποστελλόταν στους εμπορικούς συλλόγους. Όμως λόγω μιας παρανόησης που δημιουργήθηκε  μεταξύ του κ. Σκιαδαρέση και της γραμματέας η ξεχωριστή πρόσκληση προς τους συλλόγους άργησε να παραδοθεί», ενώ πρόσθεσε ότι σε καμιά περίπτωση δεν έγινε εσκεμμένα.

Παράλληλα κληθείς να τοποθετηθεί  για το αν θα θέσει και του χρόνου υποψηφιότητα ως πρόεδρος επιμελητηρίου απάντησε: «Στα 3 χρόνια ενασχόλησης μου με το επιμελητήριο έχω καταναλώσει αμέτρητες ώρες, έχω κουραστεί παρά πολύ, έχω παρατήσεις τις δουλειές μου, ενώ χωρίς να έχουμε προβλήματα στο επιμελητήριο έχω δεχτεί το ΣΔΟΕ, το ΙΚΑ  και καταγγελίες. Εγώ όμως έχω μάθει να δουλεύω και όχι να παίζω παιχνίδια, όπως μερικοί άλλοι. Συνεπώς  δεν ξέρω αν θα θέσω υποψηφιότητα.»

 

Πηγή: lefkadatoday.gr

Προηγούμενο άρθροΕκδηλώσεις του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας
Επόμενο άρθροΟ Σταύρος Γρηγόρης μιλά για τα επόμενα βήματα για την ενίσχυση του Νοσοκομείου