Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΤΑΟΛ: Διακήρυξη για την επιλογή αναδόχου για εκτέλεση εργασιών στο Ελαιοτριβείο του...

ΤΑΟΛ: Διακήρυξη για την επιλογή αναδόχου για εκτέλεση εργασιών στο Ελαιοτριβείο του Συν/σμού στον Κάβαλο

0
taol-hdr

taol-hdr

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ

ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΤΟΥ Α.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΤΑΟΛ»

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ  ΣΥΝ/ΣΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΤΑΟΛ» καλεί υποψήφιους εργολήπτες να υποβάλουν προσφορά για την ανάδειξη αναδόχου για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών στο Ελαιοτριβείο του Συν/σμού στο Κάβαλο.

  1. Χτίσιμο ανοίγματος  πόρτας με τσιμεντόλιθους διαστάσεων 3Χ3 μέτρα.
  2. Χτίσιμο περιμετρικού κενού μεταξύ τοιχοποιίας και στέγης σε συνολικά μέτρα μήκους 60 με τούβλα κατάλληλων διαστάσεων και συνολικού πάχους όσο του υποκείμενου τοίχου.
  3. Πλήρωση τοπικών κενών στην περιμετρική τοιχοποιία με κονίαμα.
  4. Κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου εμβαδού 150 τ.μ περίπου, μέσου πάχους δώδεκα εκατοστών, με κατάλληλη κλίση για την στράγγιση των νερών κατά την πλύση με οπλισμό (δομικό πλέγμα Τ131) και  σκλήρυνση της τελικής επιφάνειας.
  5. Κατασκευή αποθήκης, γραφείου και WC εσωτερικά στο υπάρχον κτίριο. Tα χωρίσματα των ανωτέρω θα γίνουν με δρομική οπτοπλινθοδομή σε ύψος 2,80 μέτρα και δύο σενάζ καθ΄ύψος (ένα στα 2,20 μέτρα και ένα στα 2,80 μέτρα. Οι επιφάνειες των χώρων WC,προθαλάμου, αποθήκης και γραφείου θα επιχρισθούν σε ύψος 2,80 μέτρων (επίχρισμα τριών στρώσεων). Διάνοιξη στον εξωτερικό τοίχο του WC ανοίγματος διαστάσεων περίπου 0,40Χ0,40 μέτρα για τον φωτισμό και αερισμό του WC και τοποθέτηση στο άνοιγμα διάτρητων στοιχείων κατάλληλα αρμολογημένων.
  6. Κατασκευή οροφής στους παραπάνω χώρους με μεταλλική διαδοκίδωση (κιλοδοκοί 40Χ60 χιλιοστά) σε κατάλληλες αποστάσεις μεταξύ τους και εφαρμογή  κόντρα πλακέ πάχους 18 mm.
  7. Tοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων στο δάπεδο και στους τοίχους στο προθάλαμο και στο WC σε ύψος 2,20 μέτρα (χρώμα πλακιδίων λευκό). Τοποθέτηση πλακιδίων ίδιου τύπου ως ανωτέρω στη γωνία των τοίχων γραφείου και εξωτερικού τοίχου σε μήκος 2,50 + 3 μέτρα και ύψος 2,80 μέτρα από το δάπεδο.
  8. Προμήθεια και τοποθέτηση τεσσάρων απλών θυρών αλουμινίου χρώματος λευκού, ανοιγόμενων, στους χώρους WC, προθαλάμου, αποθήκης και γραφείου. Προμήθεια και τοποθέτηση δύο σταθερών υαλοστασίων σε σκελετό λευκού αλουμινίου στα δύο ανοίγματα του γραφείου στον εσωτερικό χώρο διαστάσεων 1,40Χ1 και 1Χ1 μέτρα.
  9. Πλήρης υδραυλική εγκατάσταση (ύδρευση- αποχέτευση), σύνδεση με τον προς κατασκευή εξωτερικό βόθρο και τοποθέτηση των ειδών υγιεινής.
  10. Κατασκευή εξωτερικού βόθρου λειτουργικού βάθους 1,5 μέτρου και διαμέτρου 1 μέτρο με προκατασκευασμένα στοιχεία σκυροδέματος και πλήρωση του κενού μεταξύ των παρειών της εκσκαφής (διαστάσεων 1,80Χ1,80) και των παραπάνω στοιχείων με λιθοσύντριμα. Επικάλυψη του βόθρου με πλάκα σκυροδέματος 2Χ2 μέτρα, πάχους 0,20 μέτρα και οπλισμού Φ10 ανά 10 και τοποθέτηση φρεατίου (καπάκι) βαρέως τύπου 20Χ20 εκατοστά.
  11. Ηλεκτρικά. Πλήρης εγκατάσταση φωτισμού στους παραπάνω χώρους και τοποθέτηση πέντε ενισχυμένων μπριζών καθ΄υπόδειξη του κυρίου του έργου. 

12. Εξοπλισμός χώρων υγιεινής
Προμήθεια και τοποθέτηση λευκών ειδών υγιεινής, λεκάνη με καζανάκι χαμηλής πίεσης ,νιπτήρα, καθρέπτη, αξεσουάρ τοίχου (χαρτοθήκη, σαπουνοθήκη, πετσετοκρεμάστρα) και  θερμοσίφωνα 60 λίτρων τοίχου.

13. Τοποθέτηση νέου σωλήνα Φ160 σε αντικατάσταση υπάρχοντος για τη σύνδεση του χώρου της γραμμής παραγωγής με τον υφιστάμενο εξωτερικό βόθρο συνολικού μήκους 6 μέτρων περίπου με όλα τα επιμέρους εξαρτήματα που απαιτούνται για τη σωστή λειτουργία του.

Η παρούσα συνοδεύεται από σχετικό σχεδιάγραμμα του χώρου το οποίο θα είναι διαθέσιμο στους ενδιαφερόμενους στα γραφεία του Συν/σμού.

Η προσφορά θα είναι απαραιτήτως αφενός συνολική για όλες τις παραπάνω εργασίες και επί μέρους κατ΄αρθρο όπως παραπάνω αναφέρεται.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν προσφορά  σε κλειστό φάκελο στα γραφεία του συν/σμού, Γολέμη 5-7, Λευκάδα μέχρι 29-9-2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 μ.μ . Ο Συν/σμός μπορεί να αποδεχθεί συνολικά τις προσφορές ή τμηματικά ή και να τις απορρίψει.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα γραφεία του Συν/σμού  τηλ. 2645022319, 2645022221.
         

Λευκάδα 21-9-2016

Α.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

«ΤΑΟΛ»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

Προηγούμενο άρθροΗ παιδική χορωδία του Ορφέα στο 2ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών Ιονίου
Επόμενο άρθροXορωδία Πρέβεζας «Αρμονία»: Ακροάσεις για καινούρια μέλη της παιδικής χορωδίας.