Αρχική Ειδήσεις Θ. Σολδάτος: Ο λαός δεν θέλει εκλογές

Θ. Σολδάτος: Ο λαός δεν θέλει εκλογές

0

soldatos-thodoris

Θοδωρής Σολδάτος στον Prisma 95,1: “Ο λαός δεν θέλει εκλογές-Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομέυει την πολιτική σταθερότητα της χώρας.”

Για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και το ρευστό πολιτικό σκηνικό όσον αφορά την απόφαση της κυβέρνησης να επισπεύσει τις διαδικασίες για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, μίλησε στον Prisma 95,1 ο Βουλευτής Λευκάδας Θοδωρής Σολδάτος.
Όπως ανάφερε χαρακτηριστικά, αιφνιδιάστηκε με αυτή την ξαφνική απόφαση όπως και η συντριπτική πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου, ωστόσο η επιχειρηματολογία που αναπτύχτηκε τον εκφράζει όπως θεωρεί και την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

 

Το θέμα της επίσπευσης προεδρικής εκλογής οφείλεται σύμφωνα με τον κύριο Σολδάτο στον θεσμικό εκβιασμό που ανέπτυξε η αξιωματική αντιπολίτευση και που δημιούργησε σύννεφα πολιτικής αστάθειας και αβεβαιότητας.
«Αυτή η εξέλιξη και ανοικτή και απροκάλυπτη προτροπή του ΣΥΡΙΖΑ προς τους βουλευτές να αποτρέψουν την εκλογή του προέδρου, υπονόμευσε την διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας και εξέπεμψε μηνύματα αβεβαιότητας στις αγορές.», είπε.
Επίσης υπονόμευσε την Εθνική Οικονομία και ό,τι αυτό συνεπάγεται με επιχειρήσεις, εργαζομένους, αλλά και στην περιοχή μας που έχει να κάνει με τον τουρισμό.
Η δεύτερη παράμετρος έχει να κάνει με την απόφαση του Eurogroup της 8ης Δεκεμβρίου, που από την μια αναγνώρισε τα επιτεύγματα της Ελλάδας, από την άλλη έδωσε την δίμηνη παράταση μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, προκειμένου να κριθούν οι προϋποθέσεις και οι συνθήκες που θα βγούμε από το Μνημόνιο.

Σύμφωνα με τον κύριο Σολδάτο κάτω από αυτές τις συνθήκες πολιτικής αστάθειας και με τον ΣΥΡΙΖΑ να δυναμιτίζει την προεδρική εκλογή τέτοια συζήτηση δεν μπορούσε να γίνει.

 

Ο κύριος Σολδάτος είπε ότι υπήρχε η αίσθηση στα τέλη Νοεμβρίου ότι η Ελλάδα θα τέλειωνε με το Μνημόνιο, ωστόσο όπως διευκρίνισε οι εταίροι δεν βλέπουν κυβέρνηση Σαμαρά, αλλά βλέπουν Ελλάδα και αυτός είναι ο λόγος που το τράβηξαν το θέμα και αυτό φάνηκε και από τα e-mail που είχαν ανταλλάξει.

Σύμφωνα με τον κύριο Σολδάτο όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο λαός δεν θέλει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και εκτίμησε ότι πολιτικά αυτή την εμμονή ο ΣΥΡΙΖΑ θα την βρει μπροστά του.
Επίσης αρνήθηκε να σχολιάσει την ονοματολογία υποψηφίων για την έδρα στην Λευκάδα, λέγοντας ότι έχει ενημερωθεί από το ρεπορτάζ του Lefkadatoday ότι διεξάγεται gallop και δεν έκανε κανένα σχόλιο, καθώς όπως διευκρίνισε προέχει η προεδρική εκλογή.

Πηγή: prisma951.gr

 

Προηγούμενο άρθροΔιαγωνισμός φαντασίας στο Χάρτινο!
Επόμενο άρθροΤο 1ο Λύκειο Λευκάδας προκηρύσσει τον 7ο Μαθητικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας Λευκάδας