Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει η Νίκη το Σάββατο. Δηλώσεις Δουβίτσα-Παπαδοπούλου

Τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει η Νίκη το Σάββατο. Δηλώσεις Δουβίτσα-Παπαδοπούλου

0

k

Στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ Γυναικών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ στην Θεσσαλονίκη, το ερχόμενο Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 15:00.

Η ομάδα του Βασίλη Μασλαρινού μετά τις μέτριες εμφανίσεις στις αρχές της χρονιάς, έχει ανακάμψει και ιδιαίτερα μετά την αλλαγή της μιας ξένης (αντί της Σο ήρθε η Βάινς) μοιάζει να βρίσκει τη χημεία που της έλειπε. Με τρεις νίκες σε έξι αγώνες και ιδιαίτερα ανεβασμένες τις εμπειρότατες Μαγαλιού και Λύμουρα, ο ΠΑΟΚ αποτελεί το φαβορί για την εν λόγω αναμέτρηση στο «παλατάκι».

Η δική μας ομάδα θα παλέψει για το πρώτο «διπλό» της χρονιάς με μεγάλο όπλο την πολύ καλή αμυντική λειτουργία που έχει παρουσιάσει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της σεζόν. Ο head coach Νίκος Δουβίτσας και η αθλήτρια Ευγενία Παπαδοπούλου μίλησαν στο nikilefkadaswbc.gr για τον επικείμενο αγώνα του Σαββάτου και δήλωσαν τα ακόλουθα:

Νίκος Δουβίτσας: «Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη αποστολή μέσα σε μια δύσκολη έδρα με πολύ κρύο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα μας από την αρχή της εβδομάδας έχει τρεις βασικές παίκτριες εκτός (Τελίδου, Δεληγιάννη, Brown). Δυστυχώς για ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι έχουμε πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε. Ας ελπίσουμε να έχουμε στη διάθεσή μας και τις τρεις κοπέλες και να πάμε διεκδικήσουμε στα ίσια το διπλό»

Ευγενία Παπαδοπούλου: «Μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου, έχουμε ένα ακόμα κρίσιμο ματς απέναντι στην ιστορική ομάδα του ΠΑΟΚ. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαρές και συγκεντρωμένες από το πρώτο λεπτό ώστε να καταφέρουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη. Πρόκειται για μια ομάδα που είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο με εμάς και αν παίξουμε το μπάσκετ που παίξαμε κατά διαστήματα στον αγώνα απέναντι στον Πανιώνιο, έχουμε πολλές ελπίδες να γυρίσουμε στην Λευκάδα με το ροζ φύλλο αγώνα»

Προηγούμενο άρθροΤο Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας φιλοξενεί τη παράσταση “Το Μυρολόγι της Φώκιας – το Καμίνι”
Επόμενο άρθρο4η Χριστουγεννιάτικη «Κατασκήνωση στην Πόλη»