Αρχική Top Stories Επίσκεψη στην παραλία του Γιαλού, μετά τον σεισμό του Νοεμβρίου

Επίσκεψη στην παραλία του Γιαλού, μετά τον σεισμό του Νοεμβρίου

0

gialosΔείτε στο βίντεο την καταστροφή που υπέστη ο δρόμος προς την παραλία από τον σεισμό της 17 Νοεμβρίου στην Λευκάδα.

Την παραλία του Γυαλού αποφάσισαν να επισκεφτούν δύο νεαροί συντοπίτες μας, παρά την δύσκολη πρόσβαση, αφού στην ουσία ο δρόμος προς την παραλία έχει εξαφανιστεί από τις κατολισθήσεις.

Βλέποντας κανείς το βίντεο, εύλογα αναρωτιέται τι θα είχε συμβεί αν ο σεισμός είχε συμβεί τους καλοκαιρινούς μήνες που την συγκεκριμένη διαδρομή ακολουθούν δεκάδες τουρίστες καθημερινά προκειμένου να φτάσουν στην πανέμορφη αυτή παραλία.

Ευτυχώς, για μια ακόμη φορά σταθήκαμε τυχεροί, όμως σίγουρα πλέον δεν πρέπει να αφήνουμε τέτοια σημαντικά ζητήματα στην τύχη, αλλά να θωρακίσουμε από την καταστροφική μανία του σεισμού -όσο αυτό είναι δυνατόν- το νησί μας και ειδικά τα σημεία εκείνα που επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες κάθε καλοκαίρι.

Τέλος, παρακολουθώντας το βίντεο, είναι εύκολο να βγει το συμπέρασμα ότι οι πιθανότητες αποκατάστασης του συγκεκριμένου δρόμου μέχρι το καλοκαίρι, είναι μηδαμινές.

Το φινάλε του βίντεο βέβαια, αποδεικνύει ότι οι παραλίες της Λευκάδας δεν χάθηκαν από τον σεισμό αλλά συνεχίζουν να είναι εκεί, πανέμορφες όπως πάντα!

Προηγούμενο άρθροΠολλές θέσεις εργασίας στη Λευκάδα ενόψει καλοκαιρινής σεζόν
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκε η διημερίδα για τους σεισμούς στην Λευκάδα