Αρχική Ειδήσεις Τουρισμος Λευκάδα: Η βασίλισσα των watersports

Λευκάδα: Η βασίλισσα των watersports

(βίντεο)

0

Watersports24Εκτός από το κολύμπι, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να απολαύσει κανείς την θάλασσα!Το να είσαι στην παραλία αποτελεί από μόνο του έναν τρόπο διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο το να υπάρχουν και εναλλακτικές δημιουργικές δραστηριότητες πέρα απ΄ την ηλιοθεραπεία σαφώς είναι προτιμότερο.

Στο Νυδρί και τη Βασιλική, τα κύρια κέντρα, του θαλάσσιου αθλητισμού στο νησί, υπάρχουν πολλές επιλογές αθλημάτων με άρτιο εξοπλισμό, που πληρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, θα σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές.

Στην Λευκάδα δίνεται η δυνατότητα ενασχόλησης με θαλάσσιο και εναέριο σκι, με μαθήματα ιστιοσανίδας και κατάδυσης, αλλά και υπέροχες ώρες διασκέδασης με φουσκωτά παιχνίδια όπως fly-fish, tubes, banana, crazy-sofa, big mable, κ.α.

Watersports22Το KAVVADAS WATER SPORTS ιδρύθηκε το 1980 και βρίσκεται στην παραλία του Νυδριού στη Λευκάδα.

Είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο έμπειρα κέντρα θαλάσσιων σπορ του νησιού με ένα εξαιρετικό ρεκόρ ασφάλειας, που προκύπτει από την δέσμευση και την αφοσίωση των υπευθύνων σε αυτό που κάνουν. Μία μεγάλη ποικιλία θαλάσσιων σπορ, κατάλληλα για όλα τα γούστα και ηλικίες σας περιμένει να δείτε την θάλασσα διαφορετικά!

Watersports31Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ποια  από τις δραστηριότητες σας ταιριάζει. Κανό, θαλάσσιο ποδήλατο, βάρκες για ιστιοπλοΐα, fly-fish, Ringo, Banana, Wakeboard και πέταγμα με αλεξίπτωτο πάνω από τα Πριγκιποννήσια, είναι μερικές μόνο από τις επιλογές σας.

Ακολουθεί ένα εξαιρετικό βίντεο με στιγμιότυπα από το KAVVADAS WATER SPORTS στο Νυδρί της Λευκάδας.

Προηγούμενο άρθροΤο Βλυχό γλέντησε με πολύ χορό μέχρι το πρωί!
Επόμενο άρθροΗ συμβολή της Κέρκυρας στον Κοινοβουλευτισμό