Αρχική Life Style Fa|Ma : Ένα νέο brand ρούχων με έδρα την Λευκάδα

Fa|Ma : Ένα νέο brand ρούχων με έδρα την Λευκάδα

0

13755_1490676001224872_4563060357795821006_n

Η συντοπίτισσα μας Φανή Μανωλίτση είναι απόφοιτη του τμήματος ανακαίνισης και αποκατάστασης κτιρίων του ΤΕΙ Πάτρας ενώ αυτή τη στιγμή είναι φοιτήτρια του μεταπτυχιακού τμήματος του κολλεγίου Βακαλό στην διακόσμηση καθώς και φοιτήτρια της αρχιτεκτονικής στο πανεπιστήμιο Πατρών.

fani manolitsi

Και όμως παρά τον φόρτο των σπουδών της, η Φανή φέτος έκανε το πρώτο της βήμα στον χώρο της μόδας, αφού με αφορμή την αγάπη της για τα ρούχα δημιούργησε μια σειρά από πανέμορφα καλοκαιρινά σορτς.

image

Όπως μας είπε η ίδια, πάντα της άρεσε να ασχολείται με την μόδα και συγκεκριμένα με τα ρούχα, έτσι μεταποιούσε κάποια παλιά κομμάτια, προσθέτοντας τους διάφορα διακοσμητικά (τρουκς) σε όμορφα σχέδια δικής της έμπνευσης.

Οι φίλες της που την ρωτούσαν από που αγόραζε τα συγκεκριμένα ρούχα, εντυπωσιάζονταν όταν τους απαντούσε αφοπλιστικά ότι τα είχε φτιάξει η ίδια κι έτσι την παρότρυναν να προχωρήσει και να ασχοληθεί περισσότερο με αυτή την δραστηριότητα.

image

Φέτος και μετά από δύο περίπου χρόνια που χρειάστηκε για να συγκεντρώσει τον απαραίτητο εξοπλισμό, προχώρησε στην δημιουργία αρκετών σορτς με δικά της σχέδια από τρουκς και την ετικέτα Fa | Ma, τα οποία έγιναν ανάρπαστα!

Η ανταπόκριση που βρήκαν τα ρούχα της την γέμισε ικανοποίηση και έτσι ήδη έχει ξεκινήσει να ετοιμάζει τα σχέδια της για το επόμενο καλοκαίρι!

fa ma sorts

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την Fa | Ma στο Facebook και στο Instagram καθώς και να επικοινωνήσετε μαζί της στο email: fanimanolitsi@gmail.com

Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάθε της βήμα.

Προηγούμενο άρθροΧειρο_ποιείν: Σεμινάρια 2015 – 2016
Επόμενο άρθροΘέμα χρόνου η επαναλειτουργία του Ioniοn Star;