Αρχική Life Style Η πιο hot-casual ανδρική μόδα: 2+1 κυρίαρχα trends

Η πιο hot-casual ανδρική μόδα: 2+1 κυρίαρχα trends

0

men-trends_680_320688_Coo09g
Ένας προσεγμένος άνδρας, μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα εύκολα!

Ειδικά μέσα από συγκεκριμένα outfits, μπορεί να αναδείξει μία εκλεπτυσμένη εμφάνιση και να γίνει το κέντρο της προσοχής. Η casual μόδα έχει έρθει στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια με δυναμικές προτάσεις που μπορούν να διαμορφώσουν την ανδρική εμφάνιση και να γίνουν ένα από τα σημαντικότερα ατού στην καθημερινότητά σας.

Η ανδρική μόδα των 3GUYS μοιράζεται με εσάς τις βασικότερες τάσεις της ανδρικής μόδας, οι οποίες μπορούν να ταιριάξουν εύκολα στο δικό σας casual στυλ, διαμορφώνοντας ιδιαιτερότητα και δυναμισμό.
2+1 κυρίαρχα fashion trends:

1. Νέα prints
Η ανδρική μόδα, με t-shirts και βερμούδες που αναπαριστούν πρωτότυπα prints, προσφέρουν την λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά στην ανδρική εμφάνιση . Δείτε μερικές προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε μέσα από μία νέα και ιδιαίτερη συλλογή.

2. Double Denim
Το απόλυτα διαχρονικό jean μπορεί να φορεθεί ακόμα και όταν ο καιρός ανοίγει! Προτιμήστε ξεθωριασμένες αποχρώσεις και συνδυάστε το με ένα t-shirt σε στενή γραμμή και ιδιαίτερα patterns.

3. Καρό πουκάμισο
Το καρό πουκάμισο είναι ένα ρούχο που συνδυάζεται εύκολα και προσδίδει το απόλυτο casual στυλ. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ με βερμούδα και jean.

Και άλλες must have προτάσεις στην αντρική μόδα:

Τα t-shirts είναι η νούμερο ένα επιλογή για τους περισσότερους άνδρες. Φοριούνται χειμώνα-καλοκαίρι, αφού έχουν διαμορφώσει την πιο casual μόδα που έχει γίνει η αγαπημένη πολλών αρσενικών. Ρούχα που πρέπει να έχετε οπωσδήποτε στην ντουλάπα σας!

Λευκό πουκάμισο! Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ανδρικής γκαρνταρόμπας. Αν φορεθεί σωστά προσδιορίζει το αξεπέραστο class της απλότητας. Σίγουρα θα γίνει μία από τις καθημερινές σας επιλογές, ειδικά την Άνοιξη.

Εκτός από τα πολυπόθητα και βολικά jean, τα υφασμάτινα παντελόνια μπορούν να σας χαρίσουν μία επίσης πρωτότυπη εμφάνιση. Είναι πιο formal και μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα χρώματα.
Βρείτε τα τελευταία fashion trends της σεζόν, μέσα από την μεγαλύτερη ποικιλία, σε συμφέρουσες προσφορές στο online κατάστημα 3GUYS.

Προηγούμενο άρθροBazaar χειροποίητης πασχαλινής λαμπάδας στο ΕΕΕΕΚ
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Λευκάδας