Αρχική Life Style Κριός, Σκορπιός, Ιχθείς: Όταν τα συναισθήματα βγαίνουν εκτός ορίων

Κριός, Σκορπιός, Ιχθείς: Όταν τα συναισθήματα βγαίνουν εκτός ορίων

0
Young couple with problems in the bedroom

Young couple with problems in the bedroom

Όπως όλοι γνωρίζουμε, κάθε ένα από τα 12 ζώδια του κύκλου έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και αντιδράσεις ανάλογα την κάθε περίπτωση. Τι γίνεται όμως στον έρωτα;

Ορισμένα ζώδια είναι εμφανώς συναισθηματικά και ρομαντικά, ενώ κάποια άλλα μπορεί να ερωτεύονται με πάθος αλλά να φοβούνται να το δείξουν με αποτέλεσμα να τους βγαίνει η εικόνα του κακού παιδιού.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, όταν αυτά τα συναισθήματα, είτε φανερά είτε κρυφά, πληγωθούν τα αγαπημένα μας ζώδια βγαίνουν πραγματικά εκτός ορίων. Συγκεκριμένα είναι τρία από τα ζώδια, ο Κριός, ο Σκορπιός και οι Ιχθείς, τα οποία ερωτεύονται με έναν πολύ παράξενο και πολύ ιδιαίτερο τρόπο και το αποτέλεσμα συχνά είναι απρόβλεπτο.

Ο Κριός είναι μακράν από τα πιο αντιδραστικά ζώδια και αυτό τον κάνει δύσκολο στον έρωτα. Νευρικός και αντιδραστικός, ο Κριός δημιουργεί εντάσεις και βλέπει προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, ψάχνοντας αφορμή για καυγά. Όταν ερωτεύεται πραγματικά, το κρατάει για τον εαυτό του και ο σύντροφος του ίσως να μην το μάθει ποτέ. Μάλιστα ο Κριός ανήκει σε εκείνα τα ζώδια που όσο πιο πολύ ερωτεύονται τόσο περισσότερο «μισούν» τον σύντροφο τους και γίνονται ακόμα πιο επιθετικοί απέναντι του. Διαβάστε όλα όσα θέλετε να γνωρίζεται για τον Κριό μ΄ένα κλικ!

Ο Σκορπιός είναι κρυψίνους, ένα ζώδιο που προτιμάει να κρατάει μυστικές τις προθέσεις και τα συναισθήματα του ακόμα κι από τον πιο κοντινό του άνθρωπο. Επίσης ο Σκορπιός είναι και πολύ ζηλιάρης, ωστόσο δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν να το μάθει. Απλά όταν η αιτία της ζήλειας του δεν καταλαγιάζει, η έκρηξη που θα έχει τελικά ο Σκορπιός θα είναι τρομακτική και φαινομενικά απρόβλεπτη.

Οι Ιχθείς έρχονται στον αντίποδα των άλλων δύο ζωδίων που προαναφέρθηκαν, αφού είναι τόσο συναισθηματικοί και το δείχνουν σε τόσο έντονο βαθμό ώστε συχνά καταντάνε αποπνικτικοί. Οι Ιχθείς, δυστυχώς γι’ αυτούς, έλκονται σχεδόν κατά κανόνα από δύσκολες σχέσεις και περίεργους ανθρώπους με αποτέλεσμα να πληγώνονται και να αντιδρούν σπασμωδικά με επίκεντρο το συναίσθημα και όχι τη λογική. Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Μπείτε εδώ!

Είτε ανήκετε στους Ιχθείς, είτε είστε Κριός, ή Σκορπιός, ή οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, η αστρολογική σελίδα astrology4u  παρέχει έγκυρες και αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

Προηγούμενο άρθρο“Διπλό” ανόδου στη Ναύπακτο ο Τηλυκράτης
Επόμενο άρθροΤο άγχος… των Πανελλαδικών εξετάσεων