Αρχική Life Style “MC+” – Οι ξύλινες γυναικείες τσάντες που δημιουργούνται στην Λευκάδα

“MC+” – Οι ξύλινες γυναικείες τσάντες που δημιουργούνται στην Λευκάδα

1

mc-xylines-tsantes15Ο Ανδρέας Βαλλιανάτος κατάγεται από την Κεφαλλονιά και ζει με την σύζυγο του και τα δυο τους παιδιά στην Λυγιά της Λευκάδας.

mc-xylines-tsantes14

Το επάγγελμα του είναι ξυλουργός, όμως η δημιουργικότητα του δεν σταματά στις ξύλινες επαγγελματικές κατασκευές. Στον ελεύθερο χρόνο του κατασκευάζει διάφορες δημιουργίες όπως διακοσμητικά χώρου, κοσμήματα κα. από μέταλλο, δέρμα και ξύλο.

mc-xylines-tsantes6

Εδώ και μερικούς μήνες στο εργαστήρι του, ο Ανδρέας δημιούργησε χειροποίητες ξύλινες γυναικείες τσάντες, διαφόρων σχεδίων και μεγέθους, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένες από τον ίδιο.

mc-xylines-tsantes4Οι πρώτες κυρίες που είχαν την τύχη να αποκτήσουν τις ξύλινες τσάντες MC+, τον προέτρεψαν να συνεχίσει την παραγωγή τους, έτσι ο Ανδρέας κατάφερε με σκληρή δουλειά και μεράκι, το καλοκαίρι, να ολοκληρώσει την πρώτη του σειρά.

mc-xylines-tsantes12Οι χειροποίητες τσάντες MC+, κατασκευάζονται από πρώτες ύλες άριστης ποιότητας, τις οποίες προμηθεύεται από επαγγελματίες της Λευκάδας, προκειμένου να στηρίξει την τοπική αγορά.

mc-xylines-tsantes2

mc-xylines-tsantes8

Είναι κατασκευασμένες εξ’ ολοκλήρου στο χέρι χωρίς την χρήση βιομηχανικών εργαλείων και απαιτείται χρόνος 3 ημερών τουλάχιστον για να δημιουργηθεί μία τσάντα.

Δεν περιέχουν χημικά και λουστράρονται με μια κρέμα την οποία φτιάχνω ο ίδιος που εκτός των άλλων φυσικών συστατικών περιέχει φυσικό μελισσοκέρι που προμηθεύεται από ντόπιο παραγωγό.

Ο αριθμός των ξεχωριστών αυτών γυναικείων αξεσουάρ, είναι περιορισμένος και επίσης κάθε τσάντα είναι μοναδική αφού καμία δεν έχει το ίδιο σχέδιο με κάποια άλλη.

mc-xylines-tsantes13Στην Λευκάδα, μπορείτε να προμηθευτείτε τις τσάντες MC+ από τα καταστήματα “Κατοικείν” και “Έαρ”

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα στο Facebook [εδώ] ενώ σύντομα θα μπορείτε να αγοράσετε τις ξύλινες τσάντες και από το σχετικό eshop.

Ευχόμαστε στον Ανδρέα, καλή συνέχεια στην προσπάθεια του.

Προηγούμενο άρθροΤι θα γίνει με τον κινηματογράφο Απόλλωνα;
Επόμενο άρθρο… να πηγαίνω στο σχολειό … Μια νοσταλγική βόλτα στα σχολεία του νησιού