Αρχική Life Style Ποια είναι η πιο όμορφη θάλασσα; Είμαι ερωτευμένος με τη Λευκάδα!

Ποια είναι η πιο όμορφη θάλασσα; Είμαι ερωτευμένος με τη Λευκάδα!

1

fetfa

Ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Φετφατζίδης μιλά στην επίσημη ιστοσελίδα της ιταλικής ομάδας Τζένοα για τη Λευκάδα!

 

Ο 23χρονος μίλησε για την αποθεραπεία του, τα σπασμένα βάζα και την αγαπημένη του Λευκάδα

Αντίστροφα μετράει ο Γιάννης Φετφατζίδης προκειμένου να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Ο παίκτης της Τζένοα υποβλήθηκε σε επέμβαση πρόσφατα και πλέον βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας. Επ’ αυτού είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ιταλικής ομάδας:

«Αισθάνομαι καλύτερα και ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή μου. Η εγχείρηση έγινε πρόσφατα και εξακολουθώ να μην είμαι απόλυτα καλά, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό και τα σημάδια είναι θετικά. Ψυχολογικά πρέπει να ανεβώ λίγο μετά από μία δύσκολη περίοδο που υπέφερα κ έκανα θυσίες. Ποτέ δεν είχα μείνει εκτός για τόσο πολύ. Θέλω να επιστρέψω και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου».

Ακόμη προσέθεσε: «Πρέπει να δουλεύω καθημερινά. Ο Γκασπερίνι μπορεί να με βοηθήσει. Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο όταν ήμουν έξι σε μεγάλες επιφάνειες με χορτάρι. Συνήθιζα να παίζω δεξιά ή αριστερά και κάποιες φορές πίσω από τον επιθετικό. Στο σπίτι απολάμβανα να παίζω με την μπάλα με αποτέλεσμα να σπάω βάζα, πολλά βάζα».

Όσο για το πού απολαμβάνει περισσότερο να κάνει μπάνιο δήλωσε: «Ποια είναι η πιο όμορφη θάλασσα; Είμαι ερωτευμένος με τη Λευκάδα, επομένως της Λευκάδας. Τα νερά εκεί είναι εκπληκτικά»

Πηγή: a-sports.gr

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση του Φωτεινού Σφακιωτών για το Πολυτεχνείο
Επόμενο άρθροΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ: 2 μήνες απαγόρευση εισόδου στον Κοντογιώργη Μιχάλη