Αρχική Life Style Salto Mortale «Μία άλλη πραγματικότητα»

Salto Mortale «Μία άλλη πραγματικότητα»

0

Μία άλλη πραγματικότητα - web

Το πρώτο EP του group με τον Λευκαδίτη ντράμερ Γιώργο Φούρο.

Οι Salto Mortale μετά την κυκλοφορία 2 digital singles («Η Επόμενη Μέρα»-Απρίλιος 2014, «Το Κορίτσι του Βάλτου»-Ιούνιος 2014) ολοκλήρωσαν και κυκλοφόρησαν το πρώτο EP τους με τίτλο «Μία άλλη πραγματικότητα».

Πρόκειται για μία ανεξάρτητη, αυτοχρηματοδοτούμενη παραγωγή η οποία έχει “κοπεί” και σε CD σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.

Η παραγωγή, η μίξη και το mastering έγιναν από το Σάκη Μπάστα στο Noisebox Studio στην Πάτρα.Το εξώφυλλο είναι η απεικόνιση ενός έργου του ζωγράφου Γεράσιμου Γαλιατσάτου.

To EP εκτός από τα 2 singles συμπεριλαμβάνει και ένα καινούριο κομμάτι με τίτλο «Ταξίδι δίχως τέλος» το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ:

Μπορείτε επίσης να ακούσετε και να κατεβάσετε δωρεάν ολόκληρο το EP εδώ:

https://saltomortalebandgreece.bandcamp.com/album/ep (επιλέγοντας την τιμή 0€)

https://soundcloud.com/salto-mortale-band

Οι Salto Mortale δημιουργήθηκαν το Μάιο του 2013 και αποτελούνται από τους Θανάση Αντωνόπουλο (φωνή,κιθάρα),Δημήτρη Μουργελά (μπάσο),Γιώργο Μαρκόπουλο (κιθάρα) και Γιώργο Φούρο (τύμπανα).

To μουσικό τους ύφος κυμαίνεται στα πλαίσια του ελληνόφωνου ροκ. Έχουν πραγματοποιήσει live σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και εμφανίσεις μαζί με τα Υπόγεια Ρεύματα, τους Puressence, το Μίλτο Πασχαλίδη, με Στόκα, Μαχαιρίτσα, Ζουγανέλη και Σταρόβα, το Σωκράτη Μάλαμα, τα Μωρά στη Φωτιά,τον Πέτρο Θεοτοκάτο,τους Απροσάρμοστους και τους Beggar’s Blues Diary ενώ έχουν συμμετάσχει και σε διάφορα φεστιβάλ(4η Γιορτή Circulo Cooperativa,Φεστιβάλ Λίμνης Λάδωνα κ.α.)

Περισσότερες πληροφορίες για τους Salto Mortale στην επίσημη σελίδα τους στο facebook:

https://www.facebook.com/pages/Salto-Mortale/486727344730239?ref=hl

Προηγούμενο άρθροΕπισκέψεις του Θανάση Καββαδά σε Αστυνομία, Τροχαία, Πυροσβεστική, Λιμεναρχείο
Επόμενο άρθροΠαλαίωση, stencils, χαρτόνια chipboards & άλλα στο σεμινάριο του Χειρο_ποιείν